City Kulta

Loppuunmyynti! Vihkisormuksia jopa -50 %

Tampereen Tullintorin City Kulta myymälässä tapahtuu. Kaikki tuotteet vähintään -30% ja jopa -50%. Toimi nopeasti, parhaat viedään päältä!

Tampereen alue

Vihkisormukset ja korut

City Kulta

TULLINTORI- Tullikatu 6
33100 TAMPERE

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Älä maksa timanttisormuksista liikaa, meiltä City Kullasta saat laadukkaat kotimaiset timanttikorut ja sormukset kilpailukykyisin hinnoin. Meiltä löydät myös ajattomat ja trendikkäät huomenlahjaideat! Ps. Muista myös kaasot, bestmanit ja lahjakortit.

Missä?

Osaava henkilökuntamme palvelee niin myymälöissä kuin verkossa. Myymälämme sijaitsevat Lempäälän Ideaparkissa (Ideaparkinkatu 4) sekä Tampereella Kauppakeskus Ratinassa (Vuolteenkatu 1). Aukioloaikamme keväällä ovat Ideaparkissa ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-18. Ratinan myymälä palvelee ma-pe 10-20, la 10-18 sekä su 12-17

Mikä on parasta?

Me palvelemme asiantuntevalla ja joustavalla otteella. Emme aseta itsellemme liikaa rajoja, joten villitkin koru-unelmasi voiva tulla kauttamme toteen. Kaiverrustyöt ja kultasepänpalvelut toteutuvat meillä nopeallakin aikataululla. Kaikki tämä jokaiselle sopivin hinnoin!

Meidän tyyli

Palvelemme aina asiakas ensin periaatteella ja pyrimme löytämään parhaimman mahdollisen ratkaisun jokaiselle.

Vinkki!

Mikäli löysit melkein täydellisen sormuksen, mutta kaipaisit siihen vielä jotain pientä muutosta me autamme sinua löytämään sen. Kysy meiltä lisää!