City Kulta

jokaiselle sopivin hinnoin

Laatua jokaiselle sopivaan hintaan! Myymälässämme voimme yhdessä suunnitella unelmiesi koruista totta. Toteutamme kihla- sekä vihkisormus haaveesi jokaiselle sopivaan hintaan.

Tampereen alue

Vihkisormukset ja korut

City Kulta

Ideaparkinkatu 4
37570 LEMPÄÄLÄ

Kysymykset & vastaukset

Älä maksa timanttisormuksista liikaa, meiltä City Kullasta saat laadukkaat kotimaiset timanttikorut ja sormukset kilpailukykyisin hinnoin. Meiltä löydät myös ajattomat ja trendikkäät huomenlahjaideat! Ps. Muista myös kaasot, bestmanit ja lahjakortit.

Osaava henkilökuntamme palvelee niin myymälöissä kuin verkossa. Myymälämme sijaitsevat Lempäälän Ideaparkissa (Ideaparkinkatu 4) sekä Tampereella Kauppakeskus Ratinassa (Vuolteenkatu 1). Aukioloaikamme keväällä ovat Ideaparkissa ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-18. Ratinan myymälä palvelee ma-pe 10-20, la 10-18 sekä su 12-17

Myymälässämme odotamme sinua ideoidemme kanssa aina valmiina! Jos haluat voit olla ennakkoon myös yhteydessä meihin seuraavasti: Ideapark: 044 714 1100 tai sähköpostilla ideapark@citykulta.fi Ratina: 044 714 1130 tai sähköpostilla: ratina@citykulta.fi Valikoimaamme voit tutustua osoitteessa www.citykulta.fi.

Me palvelemme asiantuntevalla ja joustavalla otteella. Emme aseta itsellemme liikaa rajoja, joten villitkin koru-unelmasi voiva tulla kauttamme toteen. Kaiverrustyöt ja kultasepänpalvelut toteutuvat meillä nopeallakin aikataululla. Kaikki tämä jokaiselle sopivin hinnoin!

Palvelemme aina asiakas ensin periaatteella ja pyrimme löytämään parhaimman mahdollisen ratkaisun jokaiselle.

Mikäli löysit melkein täydellisen sormuksen, mutta kaipaisit siihen vielä jotain pientä muutosta me autamme sinua löytämään sen. Kysy meiltä lisää!