Bastion: Häät Suomenlinnassa

If you can dream it, we can do it!

Kuva Bastion Catering

Historiallinen ja uniikki ravintolamme Suomenlinnassa tarjoaa upeat puitteet hääjuhlanne viettoon ympäri vuoden. Kysy vapautuneita viikonloppujamme myös vuodelle 2020!

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Bastion Catering Oy

Suomenlinna C8
00190 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Hääpaikkana historiallinen Suomenlinna tarjoaa upeat puitteet niin kesä- kuin talvihäidenkin viettoon. Bastion Bistro sijaitsee linnoituksella rauhallisessa pihapiirissä vain 15 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Suomenlinnan kirkko on aivan vieressämme. Suunnittelemme kanssanne vankalla kokemuksella ja tarkoin valittujen yhteistyökumppaneidemme kanssa unelmienne päivän. Meillä voitte viettää pienet idylliset häät tai varaamalla koko talon, saadaan isommatkin bileet pystyyn.

Meillä on ollut ilo järjestää hääjuhlia Suomenlinnassa jo vuodesta 2009. Vuodesta 2016 olemme järjestäneet myös kaikki Ensitreffit alttarilla -ohjelman hääjuhlat.

Sähköpostitse info@bastion.fi

Olemme pieni, mutta timanttinen perheyritys, jossa työ- ja vapaa-aika ovat vuosien myötä sekoittuneet elämäntavaksi – rakkaudeksi juhliin ja niiden järjestämiseen. Mottonamme on Walt Disneytä mukaellen ”If you can dream it – we can do it!”

asiantunteva, joustava, tyylikäs, idearikas, kokenut

Tammikuussa 2017 saimme Häät-lehden ja Love Me Do –häämessujen ”Vuoden pitopalvelu” –äänestyksen voiton ja huhtikuussa 2017 Evento Awards –kilpailun Catering-sarjan fnaalipaikan. Vuosina 2018 ja 2019 ravintolamme sai Trip Advisorin maailmanlaajuisen “Erinomainen kohde” -sertifkaatin. Se myönnetään vain noin 10 prosentille Tripadvisorissa olevista yrityksistä, jotka ovat edellisen vuoden aikana saaneet jatkuvasti erinomaisia arvosteluja.

Tunnelmalliset talvihäät Suomenlinnassa jäisivät varmasti kaikkien mieleen. Jo merimatka linnoitukselle talvella on elämys. Teemana talvi tarjoaa myös lukuisia väri- ja tyylivaihtoehtoja – edullisimmillaan tunnelman saa luotua kynttilöillä ja lyhdyillä.