Avioehto verkossa - Lexly.fi

Ystävällistä joka perheen lakiapua

Kuva Satu Kosenius

Lexly on Suomen suurin ja monipuolisin perhe- ja perintöoikeuteen erikoistunut lakitoimisto. Verkkopalveluiden lisäksi saat lakiapua juristin etävastaanotolla kaikkialla Suomessa ja toimistoissamme.

Kaikkialla Suomessa

Muut hääpalvelut

Lexly Oy

Liisankatu 6 LH 36-37
00170 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Kaikki perhejuridiikan palvelut etävastaanottona puhelin- ja videoyhteyksien avulla kaikkialle Suomeen. Verkkopalvelustamme löydät myös useita erilaisia lakiasiakirjoja, jotka voit tehdä täysin itsenäisesti juuri silloin, kun sinulle sopii. Esimerkiksi avioehdon tekeminen onnistuu nopeasti verkossa. Vi betjänar också på svenska. Helsingissä varattavissa myös Boutique Wedding -vihkipalvelu, johon voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://lexly.fi/palvelut/boutique-wedding-haat

Voit hoitaa lakiasioitasi itsenäisesti netissä tai etäyhteyksin. Halutessasi, voit tavata juristimme myös kasvotusten toimistoillamme Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Voit olla meihin yhteydessä joko puhelimitse, sähköpostitse, verkkosivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen tai chat-botin välityksellä. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-to klo 8:00-20:00 ja pe klo 8:00-17:00.

Me Lexlyssä olemme sitä mieltä, että perheen ja oman elämän lakiasioiden hoitamisen pitäisi olla yhtä helppoa ja arkista kuin verkkopankin käyttö. Kynnys hoitaa omia asioita asiantuntevan perhejuristin kanssa on usein liian korkealla - tarvitaan enemmän ajasta ja paikasta riippumattomia, järkevän hintaisia lakipalveluita. Meitä on helppo lähestyä, emmekä käytä turhaa kapulakieltä. Meillä on kattavat verkkopalvelut, mutta halutessasi voit hoitaa asiasi myös kasvotusten juristin kanssa.

Ihmisläheinen, luotettava, kattava, nopea, helppokäyttöinen

Avioehto ei sovi kaikkiin avioliittoihin, mutta kaikkia avioliittoja solmittaessa tulisi tietää, mihin sormuksen ja mahdollisen yhteisen nimen lisäksi sitoutuu. Avioehtoa koskevassa keskustelussa lakimiehen kanssa selviää myös se, kannattaako juuri teidän laatia avioehto.