Arché Photography

Arché Photography

Etsitkö valokuvaajaa, joka pystyy vangitsemaan elämäsi kauneimmat hetket? Jos vastaus on kyllä, olet oikeassa paikassa. Laadullisten ja kertovien kuvien lisäksi rento ja luonnollinen ilmapiiri on yhtä tärkeää hääkuvauksessa. Nimeni on Andi Balogh, olen Arché Photography:n perustaja ja valokuvaaja. Rakastan ainutlaatuisia ja koskettavia hetkiä ja tarinoita ja ikuistaa nämä hetket ja tarinat kuviin. Pidän toteuttaa erilaisia ideoida tai luoda jotain aivan uutta. Pidän ihmisistä ja aitoudesta. Tästäkin syystä olen erikoistunut hää-, potretti- ja tapahtumakuvauksiin. Jos olet hääkuvaajaa vailla, ota rohkeasti yhteyttä, suunnittelemme teidän kuvaukset yhdessä. Toimin pääkaupunkiseudulla, mutta matkustan mielelläni.

Helsingin alue

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Tarjoan hääkuvauspalveluita lokaatiossa koko vuonna. Kuvauksen sijantina on siis asiakkaan valitsema miljöö, tarvittaessa autan mielelläni kuvauspaikan valinnassa. Pystyt valitsemaan erilaisista kuvauspaketeista, myös on mahdollista tehdä yksittäisen paketin juuri sinun toiveesi perusteella. Kuvapaketit alkavat hääpotretteilla ja loppuvat koko päivän kuvauksiin.

Toimin pääkaupunkiseudulla, mutta matkustan mielelläni. Usein käyn esimerkiksi Turussa, Tampereella tai Jyväskylässä kuvaamassa.

Jotta pystyn antamaan tarjouksen, niin pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostitse. Kertokaa hääpäivänne ohjelmasta ja teidän toiveista kuvauksiin liittyen. Vastaan teille 1-2 päivän sisällä, muistakaa katsoa spam kansio.

Olen rento, ystävällinen ja joustava tyyppi. Useat asiakkaat kehuvat minun huomaamattomuutta juhlan aikana. Hääpotrettikuvauksessa pidetään myös hauskaa, se on ikään kuin idyllinen yhdessäolo, jolloin ikuistan teidän rakkauden. Kuvien toimitusaika on nopea, saatte katsoa kuvat 1-2 viikon sisällä hääpäivästä laskien ja pystytte myös valitsemaan omat suosikkipotretit. Autan hääpareja aina kaikenlaisissa kysymyksissä.

Innostava, Aistikas, Luonnollinen, Asiakaslähtöinen, Laadullinen, Hauska

Tärkein vinkki hääpareille: olkaa rentona ja nauttikaa päivästä! :)