Aarreastiat – astiavuokraus pieniin ja suuriin juhliin

Tehdään juhlistasi tyylikkäät ja ikimuistoiset!

Vuokraamme juhliisi kaiken, mitä kattauksessa tarvitset ja vielä enemmän. Perusastioiden lisäksi valikoimiimme kuuluu erilaiset ruoan tarjoiluun tarvittavat laitteet, kuten esimerkiksi lämpölevyt, lämpöhauteet, erilaiset keittimet ja termospullot. Järjestämme halutessasi myös juhlatilat, kukat, koristelut ja paljon muuta. Autamme mielellämme juhliesi suunnittelussa ja järjestämisessä. Jätä huolesi meille ja nauti. Meille on tärkeintä palvelun luotettavuus, täsmällisyys ja joustavuus sekä tietysti ihmisläheisyys. Olethan yhteydessä ja olet myös aina tervetullut käymään toimitiloissamme Leaf Areenalla. Verkkokauppamme löytyy osoitteesta www.aarreastiat.fi, käythän kurkkaamassa!

Turun alue

Juhlatilat ja catering

Aarreastiat

Leaf- areena / Kärsämäentie 35K1
20360 TURKU

Kysymykset & vastaukset

Vuokraamme juhliisi kaiken, mitä kattauksessa tarvitset ja vielä enemmän. Perusastioiden lisäksi valikoimiimme kuuluu erilaiset ruoan tarjoiluun tarvittavat laitteet, kuten esimerkiksi lämpölevyt, lämpöhauteet, erilaiset keittimet ja termospullot. Järjestämme halutessasi myös juhlatilat, kukat, koristelut ja paljon muuta.

Palvelualueemme on Turku ja sen lähiseudut. Toimitamme tuotteet myös Pääkaupunkiseudulle ja Tampereen seudulle. Tarvittaessa myös muualle, kysythän tarjousta!

Otathan yhteyttä puhelimitse tai verkkosivuillamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Olet myös aina tervetullut käymään toimitiloissamme Leaf Areenalla, Kärsämäentie 35 K 1, Turussa.

Meille on tärkeintä palvelun luotettavuus, täsmällisyys ja joustavuus sekä tietysti ihmisläheisyys. Tarjoamme kaiken mitä juhliisi tarvitset!

Luotettava, täsmällinen, ihmisläheinen, tyylikäs, joustava.