äänimies.fi - äänentoisto ja valot

Häidesi äänentoisto ja värivalaistus.

Laadukas äänentoisto häihisi, millä soitat taustamusiikin koko juhlapäivän ja illan tanssiaisten ajan sekä vaikka livebändinkin tarpeet! Värivalaistuksella luodaan ihanaa tunnelmaa häihinne! #palvelevaäänimies auttaa sinua saavuttamaan onnistuneen hääjuhlan. Vuokraa kaiuttimet meiltä :)

Helsingin alue

Hääohjelma

äänimies.fi - äänentoisto ja valot

Pohjois-Tapiola
02130 ESPOO

Kysymykset & vastaukset

äänimies.fi tarjoaa äänentoistolaitteiden ja valojen vuokrausta sekä niihin liittyviä palveluita, kuten miksaus-, kuljetus- ja asennuspalvelut. Saat meiltä PA-laitteet ja valot kattavina kokonaisuuksina - asiakkaalle ymmärrettävän ohjeistuksen kera. Hääpareille löytyy valmiita settejä pienistä häistä suuriin asti. Värivaloilla luodaan häidenne värimaailman mukaista tunnelmaa. Äänisettejä räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja tarjolla on myös laadukkaat laitekokonaisuudet juhliesi live-esiintyjien käyttöön. Samoilla laitteilla soitatte koko juhlapäivänne musiikit ja puheet! Olemme Suomen Yrittäjät -jäsenyritys.

Pääasiallisena toiminta-alueena Uusimaa, mutta toimitamme myös kauemmaksi.

Voit soittaa tai laittaa sähköpostia. Voit myös lähettää viestin www-sivujemme yhteydenottolomakkeesta, mikä löytyy Yhteystiedot-sivulta!

Palvelu on asiakasta auttavaa ja mahdollisimman selkokielistä. Opastamme asiakasta laitteiden käyttöön, jos valitsette käyttää niitä itse. Tarjoamme myös puhelintuen asiakkaalle koko vuokrauksen ajan!

Ystävällinen ja ihmisläheinen sekä asiakasta kuunteleva, laadukas ja asiantunteva, kokonaisvaltainen palvelu ja paketti.

Tärkein palkinto meille on hymyilevä ja tyytyväinen asiakas :) Sitä tavoittelemme jokaisen asiakkaan kohdalla. Laatutakuu.

Ah, kuinka kätevästi saattekaan oman lempimusanne soimaan hääjuhlissanne: Tehkää oma Spotify-lista tai vaikka kaksi, ottakaa se läppärillä, padillä tai vaikka puhelimella mukaan ja liitetään se tarjoamaamme laadukkaaseen äänentoistoon - Voilà!!