AaltoSaha Kokous- ja Juhlahuvila

AALTOSAHA KOKOUS- JA JUHLAHUVILA

Huvila on valmistunut vuonna 2016 ja sijaitsee upealla järvimaisemalla ison Längelmäveden rannalla vain 10 metriä rannasta. Upea ja viihtyisä Aaltosaha sopii erinomaisesti häiden pitopaikaksi. Suosittelemme AaltoSahan huvilaa 10 -100 henkilön ryhmille. Virallinen lupa on maksimissaan 190 henkilölle. Alle 25 henkilön häihin on käytössään kokoussali. Yli 25 henkilön häissä käytössä on sekä kokous- että juhlasali. Nämä tilat yhdistyvät helposti yhdeksi kokonaisuudeksi noin 100 henkilön hääjuhliin.. CATERING JA JUOMAT Ruokailu tilataan yleensä cateringin kautta. Kysy lisää meiltä tai voit tuoda ruokasi myös itse. Aaltosahalla ei ole alkoholioikeuksia, mikä asiakkaan näkökulmasta merkitsee selvää säästöä. Asiakas saa itse tuoda haluamansa juomat. MAJOITUS Edustushuvila AaltoSahalla on majoitusmahdollisuus 16 henkilölle. Huvila sijaitsee Lomakylä Solaniemen yhteydessä, joten majoitukseen voi tilata ympäri vuoden myös lomamökkejä. Talvella AaltoSahan ja Lomakylä Solaniemen yhteismajoitusmäärä on 90 henkilöä ja kesällä majoitusmäärä on 115 henkilöä. Katso lisää www.solaniemi.com Lomakylä Solaniemen mökkejä vuokrataan myös muille asiakkaille, joten halutessasi varauksen majoituksesta on varaus tehtävä ajoissa. Ota yhteyttä kertoaksesi millaisen hääjuhlan te haluatte. Teemme häistä kirjallisen tarjouksen. Toivotamme teidät tervetulleeksi tutustumaan huvilamme tiloihin ja kauniisiin rantamaisemiin.

Tampereen alue

Juhlatilat ja catering

AaltoSaha Kokous- ja Juhlahuvila

Taustilantie 26
35270 ORIVESI

Kysymykset & vastaukset

Aaltosahan huvilakokonaisuus 413 m2 muodostuu kokoussalista, juhlasalista, keittiöistä, saunaosastosta, takkahuoneesta ja yläkerran majoitustiloista. Piha-alue on noin 3000m2. Piha-alue koostuu terassista, patiosta ja omasta saaresta, isosta laiturista sekä hiekkarannasta, tasaisesta nurmialueesta ja asfaltoidusta parkkialueesta.

AaltoSaha Kokous-ja Juhlahuvila sijaitsee Orivedellä ja vain 60 km Tampereelta.

Tarjouspyynnöt sähköpostilla osoitteeseen aaltosaha@aaltosaha.fi tai 044 530 6728.

EGOLOGINEN RATKAISU: AaltoSahan vuokraaminen on ekologinen ratkaisu. Huvilan lattialämmitys ja lämmin käyttövesi toimivat maalämmöllä ja kesällä rakennuksen viilennys toteutetaan koneellisen ilmanvaihdon kautta maakylmällä. Kaikki käytettävä sähkö on tuotettu tuulivoimalla. AaltoSahalla käytettävä vesi on kunnallista vettä.

VIHKIMINEN: Hääjuhlassa vihkimistapahtuman voi pitää juhlapaikan rannassa olevassa omassa saaressa, johon menee kaarisilta, tai isolla laiturilla. Kirkkovihkimisen vaihtoehtoina ovat Eräjärven kirkko ja Längelmäen kirkko noin 10 km etäisyydellä.