2020 / 2021 Hääkuvaukset

Kiril Juha Kainulainen

Tuotan visuaalisesti esteettistä ja modernia dokumentaarista häävalokuvausta, sekä mahdollistan myös videokuvauksen samalla valokuvien lisäksi, tiedustelkaa lisää tästä.

Helsingin alue

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Erittäin laajaa modernia dokumentaarista valokuvausta, ja mahdollistan myös videokuvauksen samalla paketilla valokuvien lisäksi, ympäri vuoden.

Toimin pääsääntöisesti Helsingissä, mutta matkustan ympäri Suomea jatkuvasti. Kuvaan myös kansainvälisellä otteella ympäri Eurooppaa.

Yhteydenotot suoraan sähköpostilla contact@kiriljuha.com tai vaihtoehtoisesti myös puhelinsoitolla viikon jokaisena päivänä kello 10:00 - 18:00. Numeroni: 0443388802 / +358443388802

Toimin kansainvälisenä musiikkikuvaajana pääsääntöisesti (esim. ALMA:n kiertuekuvaajana ulkomailla) ja kuvailen häitä aina kun aikataulu tämän sallii. En aivan kaikkia hääpyyntöjä pysty hyväksymään, mutta kun hyväksyn niin omistaudun asialle aivan täydellä ja tarjoan hääparille todella ammattitasoista palvelua ja tarjoan valokuvien lisäksi myös videokuvaus mahdollisuutta.

Modernia, visuaalista, esteettistä, nättiä ja filmimäistä