Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Korkeila Helsinki

Korkeila Helsinki on kultasepänalan perheyritys, jolla on vuosikymmenien kokemus kulta-alalta. Liike sijaitsee Korkeavuorenkadulla Ullanlinnassa Helsingissä. Liikkeessä on esillä laaja timantti-, vihki- ja kihlasormusmallisto. Korkeila Helsinki on erikoistunut tilaustöihin, erityisesti platinakoruihin muita jalometalleja unohtamatta. Käytössä tarkkaan valikoituja, eettisiä luonnontimantteja ja laboratoriossa valmistettuja timantteja (laboratoriotimantteja) eri hiontamuodoin sekä kauniita värillisiä jalokiviä. Liikkeen uusimpana brändinä on Marika Korkeilan, Korkeila Jewelleryn eettisiä laboratoriotimanttikoruja.Kultaseppämestari Jukka Korkeila valmistaa tilaustyönä yksilöllisiä koruja, myös korujen uudistamista sekä korjaustöitä. Tilaustyön tekeminen onnistuu nyt myös verkkosivujemme kautta.

Alku

Korkeila Helsigin kapeassa Alku-sormuksessa laboratoriotimantteja 8 x 0,005 ct, valkokultaa 14k. Sormus sopii pidettäväksi moderniin tapaan vaikka etusormessa. Materiaalit valko- ja keltakulta 14k. Hinta 595 €.

Säihke

Korkeila Helsingin keltakultaisessa timanttisormuksessa on keskellä briljanttihiontainen 0,20 ct laboratoriotimantti ja sivuilla pisara- ja briljanttihiontaiset laboratoriotimantit yhteensä 0,11 ct. Keltakultaisen sormuksen hinta alkaen 1600 €.

Toive

Korkeila Helsingin Toive tuo modernia muotoilua rivisormukseen. Sormuksessa erikoisia briljanttihiontaisia laboratoriotimantteja yhteensä 0,18 ct. Hinta 1049 €.

Aalto

Korkeila Helsingin Aalto-sormuksessa on briljanttihiontaisia laboratoriotimantteja yhteensä 0,107 ct. Rivisormus sopii yksikivisen sormuksen viereen ja tuo uudenlaista modernia ilmettä. Saatavana myös valkokultaisena.
Hinta alkaen 1190 €.

Pilvi

Korkeila Helsingin Pilvi on moderni timanttisormus, jossa seikkailevat pisarahiontaiset timantit sikinsokin. Keltakultaisessa sormuksessa on laboratoriotimantteja yhteensä 0.54 ct. Sormus saatavana kelta- ja valkokultaisena. Hinta 1990 €.

Kastehelmi

Sormuksessa sädehtii briljantti- ja markiisihiontaisia timantteja yhteensä 0,55 ct.  Kuvan sormus on valmistettu 14 karaatin keltakullasta. Sitä on saatavissa myös muista jalometalleista valmistettuna. Sormuksen hinta 1790 €.

Ovaalihiontainen timanttisormus runkokivillä 0,50 ct

Sormuksen keskellä säihkii ovaalihiontainen timantti 0,25 ct ja runkoa koristaa briljanttihiontaiset timantit yhteensä 0,25 ct. Sormusta saa suuremmilla keskitimanteilla. Materiaaleina valko-, kelta- ja punakulta sekä platina (malli ENG5486).