Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

MyWay

Kuvaus

MyWay-sormus syntyi teemalla "Uusi alku". Kultaseppä Jussi Louesalmi halusi suunnitella sormuksen, jossa on idea elämän jatkuvuudesta. "Mikään ei ole pysyvää, elämä on jatkuvassa liikkeessä. Uusi alku on aina jatkumoa edelliseen ja reaktio aiempaan. Elämässä tapahtuu merkittäviä asioita, mullistaviakin. Ne toimivat uutena alkuna, ja silloin näemme elämän ennen ja jälkeen. Me muutumme ja myös muutamme maailmaa. MyWay sormuksessa on jokaisen oma polku, joka kulkee kiemurrellen. Kuin ajan ja elämän jatkuva aaltoliike. Sormuksen vihreät timantit voivat olla kohokohtia elämän polussa. Kulta on kuin auringonvalo ympärillämme."

 

MyWay-sormuksessa on kirkkaita tw/vs timantteja (yhteensä 0,17 ct) ja vihreitä väritimantteja (yhteensä 0,21 ct). Sormuksen materiaalina on 750 keltakulta. MyWay-sormus on saatavana myös 750 ruusukullasta, 750 valkokullasta ja 950 platinasta. Hinta alkaen 3140 €
.

Muita samalta merkiltä

Sinua voisi kiinnostaa myös