Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Keto 2,5 mm – Kevät vihreä

Kuvaus

Keto on ihastuttava sormus, joka ei jää huomaamatta! Epäsymmetrinen kivien asettelu on idealtaan raikas ja tuo mieleen kesäisen kukkaniityn. Keto Keto 2,5mm – Kevät vihreä sormuksessa on 5 kpl kirkkaita tw/vs timantteja, yhteensä 0,24 ct, ja 2kpl vaaleanvihreitä safiireja, yhteensä 0,26ct. Se on valmistettu 750 valkokullasta. Hinta alkaen 2365 €.

 

Tilauksesta sormuksen saa myös 750 kelta- tai 750 ruusukultaisena sekä 950 platinasta. Kevätmalliston safiirien värisävyt ovat vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä ja vaaleankeltainen. Kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin voittajaksi Vuoden Kaunein Sormus -kilpailussa vuonna 2017. Mallistossa on useita eri sormusmalleja, kaulakoruja ja korvakoruja.Keto-mallisto on esillä Au3 Kultasepät koruliikkeessä, Unioninkatu 27, Helsinki ja verkkokaupassa.Keto-korujen jälleenmyyjät: https://au3goldsmiths.com/fi/pages/keto-meadow-retailers

Muita samalta merkiltä

Sinua voisi kiinnostaa myös