Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Camille

Kuvaus

Atelier Eklöfin Camille-timanttisormus sopii sekä morsiamelle että sulhaselle. Se on valmistettu käsityönä. Sormus on 7 mm leveä ja sen pinta on taottu sopivan rosoiseksi. Timantti, on istutettu valkokultaan, on 0,34ct Fancy Brown briljantti.

Sormus voidaan valmistaa myös valko- tai ruusukullasta, värittömällä tai toisenvärisellä timantilla tai vaikka kokonaan ilman kiveä. Sormuksen hinta timantilla on alkaen 2500 €. Suunnittelija Annika Eklöf.

 

Muita samalta merkiltä

Atelier Eklöf

Galaxy

Galaxy on siro punakultasormus, jossa on keskellä heksagonimallinen Salt&Pepper -timantti ja sen molemmin puolin kirkkaat kolmiomalliset timantit. Hinta alkaen 1600 €.

Suunnittelija Annika Eklöf.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kultaseppä Kulmala

Lady Australia

Kultaseppä Kulmala sormuksen harvinaisen timantin kotimaa on Australia. Timantissa on todella kaunis, roosan ja samppanjan sävyinen hehku. Timantti on kahden karaatin painoinen. Hinta 16 840 €.
 

Kultaseppä Kulmala

Timanttisormus viidellä timantilla

Kultaseppä Kulmalan timanttisormus viidellä timantilla. Keskitimantti ovaali, luonnonkeltainen timantti, 1,33 ct, timanttien yhteispaino on 2,1 ct. Valmistettu keltakullasta. Hinta 12 750 €.