Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

3511 – Atelier-mallisto

Kuvaus

Monica Lorettin 3511 on tyylikäs kapealinjainen hääpuku, jossa dramaattinen pitkällä pitsilaahus. Pitsihääpuku on ylellinen helmi- ja paljetti koristeltu. Mekossa on  myös ylellisillä pitseillä koristeltu alaselkä. Upea puku on yksinkertaisesti ajatonta.

Monica Loretti -hääpuvut on saatavissa kokoluokissa EU34-52.

Monica Lorettin, Daniela di Marinon ja Angela Biancan -hääpukujen tilausaika on 2-3 kuukautta, maksullinen pikatoimitus mahdollinen jopa 5-7 viikossa. Suosituimpia Angela Biancan hääpukumalleja pystytään toimittamaan tehtaalta jopa 4 viikossa.

 

Muita samalta merkiltä

Monica Loretti

3516 – Atelier-mallisto

Tyylikäs hyvin istuva mekko, jossa on runsaasti helmillä koristeltu pitsikoriste. Häämekossa dramaattinen alaselkä ja erikoispitkä pitsilaahus.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Amelie Bridal

40014 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 40014 on klassinen kapealinjainen hääpuku. Puvulla on sisarmalli Bella-plussamalliston 30051W.

Amelie Bridal

40040 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 40040 on moderni kapealinjainen hääpuku, joka on vintage-inspirotunut.

Amelie Bridal

40024 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 400124 on klassinen kapea A-linjainen hääpuku.

Heidi Tuisku

Karolina

Heidi Tuiskun Karolina hääpuku on vintage-henkisestä pitsistä ja pehmeästä vartalon liikkeitä myötäilevästä satiinista tehty pukukaunotar. Saatavilla kolmella pohjavärillä: champagne (kuvassa), blush ja ivory.

Heidi Tuisku

Martina

Heidi Tuiskun Martina on siro ja yksinkertainen kreppipuku, jossa kietaisuefekti ja halkio, jonka syvyyttä pystyy muuntelemaan. Puku on tilattavissa ivorynä jaa mustana.

Bella by Amelie

30124w

Vartalonkaaret upeasti esiin nostava kapealinjainen kokopitsinen hääpuku. Plussakokoisen morsiamen upea hääpuku.

Bella-hääpukuja on tilattavissa kokoluokissa EU44-56.

Seremonia

Debora – Bianco Evento

Ihanan kevyt tyllihelmainen morsiuspuku. Yläosassa hieman läpikuultava romanttinen pitsi. Pitkät pussihihat ja v-pääntie edessä että takana. Värinä kaunis ivory.

Heidi Tuisku

Nikki

Heidi Tuiskun modernia 90-lukua henkivä kapealinjainen hääpuku, jossa kaunis helmilaahus ja nappiyksityiskohdat. Saatavilla kreppikankaisena tai satiinisena, myös muita värejä.

Heidi Tuisku

Nimue

Modernia ja klassinen tyyli yhdistyvät tässä kapealinjaisessa Heidi Tuisku -kreppihääpuvussa. Koristeltu helmikoristeisella pitsillä ja irroitettavilla (myös erikseen tilattavat) helmiviitoilla.

Valkoinen Kreivitär

24506 – Très Chic

Très Chicin 24506-hääpuku on elegantti hihallinen kreppipuku, jonka selkäosa saa huokailemaan ihastuksesta. Hinta 1419 €.