Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Morgana

Kuvaus

Heidi Tuiskun Morgana on kauniisti vartaloa myötäileväksi leikattu kreppikankainen helma pitsisellä läpikuultavalla yläosalla. Hieman jatkettu olkalinja muodostaa pienet hihat. Olkapäät on koristeltu 3D-kukkasin. Tilattavissa värit ivory ja musta.

Muita samalta merkiltä

Heidi Tuisku

Jamie

Avoselkäisen, hihallisen puvun pitsistä tulee mieleen unisiepparit ja 60-luku. Unelmankevyt helma on sileää, hentoista sifonkia.

Heidi Tuisku

Kalista

Vintage-henkisestä point d’esprit -tyllistä tehty morsiuspuku, jossa yhdistyy vartaloa myötäilevät muodot sekä liehuva runsaus. Saatavilla kokonaan ivory ja champagne- tai nude-pohjainen versio.

Heidi Tuisku

Karolina

Heidi Tuiskun Karolina hääpuku on vintage-henkisestä pitsistä ja pehmeästä vartalon liikkeitä myötäilevästä satiinista tehty pukukaunotar. Saatavilla kolmella pohjavärillä: champagne (kuvassa), blush ja ivory.

Heidi Tuisku

Maisie

Heidi Tuiskun klassisen tyylikäs Maisie on off-shoulder päänteinen ja luin tuettu puku, jossa helmassa sivulaskokset ja taskut. Puku on tilattavissa satiinista, mikadosta tai kuvan jacquardista tehtynä.

Heidi Tuisku

Marie

Moderni pitsi yläosainen ja romanttinen Heidi Tuiskun Marie. Puvussa on pieni poolokaulus, pitkät hihat ja kaunis avoin selkä. Puku tilattavissa ivorynä ja mustana.

Heidi Tuisku

Martina

Heidi Tuiskun Martina on siro ja yksinkertainen kreppipuku, jossa kietaisuefekti ja halkio, jonka syvyyttä pystyy muuntelemaan. Puku on tilattavissa ivorynä jaa mustana.

Heidi Tuisku

Mira

Siro, pitsiyläosainen sifonkipuku, jossa hieman madallettu selkä ja helminauhoin koristellut kapeat olkaimet. Tilattavissa ivorynä tai erilaisilla pohjasävyillä. Myös kokonaan mustana.

Heidi Tuisku

Nadia

Klassinen ja yksinkertainen Heidi Tuisku -hääpuku, jossa irroitettavat hihat. Saatavilla ivory ja champagne sävyissä sekä kreppi- että satiinikankaalla.

Heidi Tuisku

Natalie

Moderni Heidi Tuisku hääpuku, jossa rohkea halkio. Prinsessa malli. Saatavilla viidestä eri kankaasta, osa kankaista tilattavissa useissa väreissä.

Heidi Tuisku

Naya

Heidi Tuiskun yksityiskohtainen korsettihääpuku, jossa kerroksellinen helma ja upeita helmikirjailtuja yksityiskohtia. Valmistetaan asiakkaan kuppikoolla ja mitoilla. Saatavilla myös mustana.

Heidi Tuisku

Nicole

Naya on vintage-henkinen hääpuku, jossa pystykaulus ja runsaat hihat. Saatavilla satiinista tai kreppikankaasta valmistettuna.

Heidi Tuisku

Nikki

Heidi Tuiskun modernia 90-lukua henkivä kapealinjainen hääpuku, jossa kaunis helmilaahus ja nappiyksityiskohdat. Saatavilla kreppikankaisena tai satiinisena, myös muita värejä.

Heidi Tuisku

Nimue

Modernia ja klassinen tyyli yhdistyvät tässä kapealinjaisessa Heidi Tuisku -kreppihääpuvussa. Koristeltu helmikoristeisella pitsillä ja irroitettavilla (myös erikseen tilattavat) helmiviitoilla.

Heidi Tuisku

Nora

Heidi Tuiskun moderni prinsessahääpuku, jossa muhkeat off-shoulder-olkaimet. Saatavilla viidestä eri kankaasta, osasta saatavilla myös muita värejä.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Amelie Bridal

40014 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 40014 on klassinen kapealinjainen hääpuku. Puvulla on sisarmalli Bella-plussamalliston 30051W.

Amelie Bridal

40040 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 40040 on moderni kapealinjainen hääpuku, joka on vintage-inspirotunut.

Amelie Bridal

40024 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 400124 on klassinen kapea A-linjainen hääpuku.

Bella by Amelie

30124w

Vartalonkaaret upeasti esiin nostava kapealinjainen kokopitsinen hääpuku. Plussakokoisen morsiamen upea hääpuku.

Bella-hääpukuja on tilattavissa kokoluokissa EU44-56.

Seremonia

Ruby – Bianco Evento

Pelkistetyn tyylikäs morsiuspuku. Puhtaat selkeät linjat ja upea pitsi selkä. Helma kapea ja A-linjainen ja takana pieni laahus.  

 

Seremonia

Debora – Bianco Evento

Ihanan kevyt tyllihelmainen morsiuspuku. Yläosassa hieman läpikuultava romanttinen pitsi. Pitkät pussihihat ja v-pääntie edessä että takana. Värinä kaunis ivory.

Monica Loretti

3516 – Atelier-mallisto

Tyylikäs hyvin istuva mekko, jossa on runsaasti helmillä koristeltu pitsikoriste. Häämekossa dramaattinen alaselkä ja erikoispitkä pitsilaahus.

Valkoinen Kreivitär

24506 – Très Chic

Très Chicin 24506-hääpuku on elegantti hihallinen kreppipuku, jonka selkäosa saa huokailemaan ihastuksesta. Hinta 1419 €.