Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

30125w

Kuvaus

Bella by Amelie 30125w-mekko on kapealinjainen, vartaloa hyväilevä upea hääpuku. Kahden erilaisen pitsin yhdistelmä luo kolmiulotteisen vaikutelman. Kaunis häämekko kurvikkaalle kaunottarelle.

Bella-hääpukuja on tilattavissa kokoluokissa EU44-56.

Muita samalta merkiltä

Bella by Amelie

30113w

Bella by Amelien hurmaava hääpuku 30113w, jossa onnistuneesti yhdistetty pitsiä ja sifonkia. Sievät cap sleeve -hihat. Plussakokoisen morsiamen upea hääpuku.

Bella-hääpukuja on tilattavissa kokoluokissa EU44-56.

Bella by Amelie

30107w

Bella by Amelien 30107w on klassisen näyttävä tyllihääpuku somistettuna säihkyvin köynnöspitsein.  Kaunis häämekko kurvikkaalle kaunottarelle.

Bella-hääpukuja on tilattavissa kokoluokissa EU44-56.

Bella by Amelie

30124w

Vartalonkaaret upeasti esiin nostava kapealinjainen kokopitsinen hääpuku. Plussakokoisen morsiamen upea hääpuku.

Bella-hääpukuja on tilattavissa kokoluokissa EU44-56.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Amelie Bridal

40014 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 40014 on klassinen kapealinjainen hääpuku. Puvulla on sisarmalli Bella-plussamalliston 30051W.

Amelie Bridal

40040 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 40040 on moderni kapealinjainen hääpuku, joka on vintage-inspirotunut.

Amelie Bridal

40024 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 400124 on klassinen kapea A-linjainen hääpuku.

Heidi Tuisku

Karolina

Heidi Tuiskun Karolina hääpuku on vintage-henkisestä pitsistä ja pehmeästä vartalon liikkeitä myötäilevästä satiinista tehty pukukaunotar. Saatavilla kolmella pohjavärillä: champagne (kuvassa), blush ja ivory.

Heidi Tuisku

Martina

Heidi Tuiskun Martina on siro ja yksinkertainen kreppipuku, jossa kietaisuefekti ja halkio, jonka syvyyttä pystyy muuntelemaan. Puku on tilattavissa ivorynä jaa mustana.

Seremonia

Ruby – Bianco Evento

Pelkistetyn tyylikäs morsiuspuku. Puhtaat selkeät linjat ja upea pitsi selkä. Helma kapea ja A-linjainen ja takana pieni laahus.  

 

Seremonia

Debora – Bianco Evento

Ihanan kevyt tyllihelmainen morsiuspuku. Yläosassa hieman läpikuultava romanttinen pitsi. Pitkät pussihihat ja v-pääntie edessä että takana. Värinä kaunis ivory.

Heidi Tuisku

Nikki

Heidi Tuiskun modernia 90-lukua henkivä kapealinjainen hääpuku, jossa kaunis helmilaahus ja nappiyksityiskohdat. Saatavilla kreppikankaisena tai satiinisena, myös muita värejä.

Heidi Tuisku

Nimue

Modernia ja klassinen tyyli yhdistyvät tässä kapealinjaisessa Heidi Tuisku -kreppihääpuvussa. Koristeltu helmikoristeisella pitsillä ja irroitettavilla (myös erikseen tilattavat) helmiviitoilla.

Monica Loretti

3516 – Atelier-mallisto

Tyylikäs hyvin istuva mekko, jossa on runsaasti helmillä koristeltu pitsikoriste. Häämekossa dramaattinen alaselkä ja erikoispitkä pitsilaahus.

Valkoinen Kreivitär

24506 – Très Chic

Très Chicin 24506-hääpuku on elegantti hihallinen kreppipuku, jonka selkäosa saa huokailemaan ihastuksesta. Hinta 1419 €.