Yöruokaa häihin helposti ja tyylikkäästi Dunin kertakäyttöastioilla

Häiden iltapala helposti Dunin kattaustarvikkeilla

Kuva Maria Kalmi

Jottei häiden yöruuasta synny ongelmaa, varmista että se on helppo laittaa tarjolle ja syödä myös häiden tyyliin sopivasti. Helppous lähtee tietenkin liikkeelle tarjoiluastioista!

Häiden iltapala loihditaan herkullisen näyttäväksi helposti Dunin kertakäyttöastioita käyttäen. Ota tästä idea haltuun ja tarjoile helppoa ja näyttävää yöpalaa.

Ihanan rento iltapala streetfood-hengessä sopii melkein mihin tahansa hääjuhlaan. Mahtavinta tässä iltapalassa on sen helppous. Tarjottavat voi valmistaa itse edellisenä päivänä tai tilata valmiina ja vain nostaa esille kertakäyttöastioiden kanssa ruokailuhetken koittaessa. Koristelu käy hetkessä, kun siihen on kauniisti pyytänyt innokkaan hääseurueen jäsenen organisoijaksi.

Kynttilämeri herkullisten naposteltavien kanssa näyttää taivaalliselta ja Dunicel-pöytäliinat ovat kuin suloinen vaniljapilvi pöydän päällä sekä ympärillä.

Ja mikä parasta: iltapalalla käytetyt Dunin kertakäyttöastioiden valmistukseen käytetty materiaali tulee hyvin hoidetuista metsistä, jotka tuovat hyötyä ympäristölle, yhteiskunnalle ja paikalliselle taloudelle.

Noutopöydän runsasta kerroksellisuutta korostettiin Dunin Dunicel-pöytäliinoilla vaniljan sävyissä. Pöytäliinoja on rypistelty ikään kuin helmoiksi ja kiinnitetty toisiinsa nitojalla. Esimerkkikattauksessa käytettiin kolme pöytäliinaa.

Miniburgerit valmistettiin sekä gluteenittomina ja vegaaneina että tavallisina. Näin huomioidaan kauniisti kaikki juhlavieraat. Pinkit sämpylät saivat värinsä punajuuriliemestä.

Iltapalalla on suolaisen lisäksi makeaa jäätelön muodossa. Itse tehty jäätelö marenkien ja vaahtokarkkien kera syödään Dunin Sweet bagassikulhosta. Vahattu Bio-puulusikka sopii värimaailmaankin hienosti ja on kaikkien muiden kattauksessa käytettyjen kertakäyttöastioiden tapaan ekologinen vaihtoehto uusiutuvan materiaalinsa vuoksi.

Menuesimerkki

Itsetehdyt miniburgerit 
Suussa sulavaa jäätelöä  
Vaahtokarkit 
Marengit 

Ihmemaa by Ellinoora -lautasliinat inspiroivat iltapalan kohti vintagea henkivää satumaailmaa. Tyylikkäästi toteutettu buffet on helppo koota hääpäivän illalla hetkessä. Dunin kynttilät eri väreissä ja korkeuksissa luovat visuaaliseen ilmeeseen lisää juhlallisuutta.

Teksti Tanja Hakala  
Kuvat ja stailaus Maria Kalmi  
Kukat Tiia Peltonen / Oma aika 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä DUNI.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2022.Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämenu