Ylellisessä Haikon Kartanossa onnistuvat niin isot kuin pienetkin häät

Haikon Kartano Porvoo ulkoa

Haikon Kartanon tunnelmallisissa juhlatiloissa järjestät vaivattomasti ylelliset kartanohäät Porvoossa 10-250 vieraalle. Antakaa ammattilaisten huolehtia järjestelyistä, juhlikaa kiireettä, jääkää yöksi ja nauttikaa aamulla yhteisestä aamiaisesta herrana ja rouvana.

Haikon Kartano hääkattaus kartanohopeat

Kuva LilyChristina Photography

Haikon hääjuhlapaketti sisältää kaiken tarvittavan häihin

Hääjuhlapaketti sisältää aina juhlatilan, menun, hääkakun, sovitut juomat, paikkakortit, kukat ja tarjoiluhenkilökunnan. Hääparin tarvitsee huolehtia vain omista hääasuistaan ja sopivan ohjelman järjestämisestä. Haikossa järjestät vaivattomat häät all inclusive -periaatteella. Toki voit halutessasi koristella juhlatilaa teemasi mukaan juuri niin paljon kuin haluat.

Pieniin häihin sopii tsaarinajan tunnelmainen ja ylevä juhlakabinetti Kartanossa. Esimerkiksi Louis Sparre -kabinetti sopii pienemmille seurueille, maksimissaan 14 henkilön häihin. Kartanon Romanov-sali on puolestaan jaettavissa väliseinillä merenpuoleiseen ja puistonpuoleiseen juhlatilaan, ja siitä saadaan hääjuhlatila 32-77 hengelle. Kabineteissa voidaan tarjoilla pöytiin pitkän kaavan mukainen juhlamenu, jonka kruunaa upea juhlakattaus kartanohopeineen.

KATSO KUVAT SUUREMPINA KUVIA KLIKKAAMALLA

Merellinen Villa Haikko

Isompiin häihin soveltuu parhaiten merellinen Villa Haiko, joka on tyylikäs saaristolaishuvila. Huvilan tunnelma avoimine merinäköaloineen on moderni ja raikas. Villa Haikko on parhaimmillaan 60–250:lle häävieraalle. Huvilassa on iso tanssilattia, flyygeli ja esiintymiskoroke.

KATSO KUVAT SUUREMPINA KUVIA KLIKKAAMALLA

Haikon keittiössä menun suunnittelu lähtee perinteistä

Häämenuihin on sovitettu uutuudet ja sesonkien parhaat herkut, mutta kaikista tärkeintä on hääparin omat toiveet! Ruokalistalla on suussa sulavia menukokonaisuuksia, jotka on saatavissa sekä pöytiintarjoiltuna että buffetpöytään katettuna.

Hyvän ruuan kruunaa sille täydellisesti sopiva viini. Haikon juomasuositusten takana on viinitiimi, joka on maistelemalla ja vertailemalla löytänyt hyvät ruuan ja viinin yhdistelmät.

morsian hääpuvussa Haikon kartanon parvekkeella

Vihkiminen Kartanon puistossa

Haikko on myös kaunis ja tunnelmallinen vihkipaikka. Kesäaikaa lupaukset annetaan vaikkapa Vihkipaviljongissa vehreässä kartanopuistossa, ja muina aikoina vihkiminen voi tapahtua vaikkapa Kartanon Keltaisessa salongissa, jonne mahtuu sadan henkilön vierasjoukko. Kesäinen Kartanon puisto tarjoaa myös elegantin taustan juhlille ja hääkuville.

Hääparilla on myös mahdollisuus saada käyttöönsä hääkuljetuksia varten limusiini, bussi tai vaikkapa laiva. Kartanon alueella on myös helikopterikenttä, joten juhlista voi poistua näyttävästi myös helikopterilla.

Kylpylän puolella kampaaja loihtii upeat hääkampaukset morsiamelle ja kaasoille, kosmetologi  tekee kauniit juhlameikit.

Hääyö lähellä

Hääpari majoittuu mukavasti Haikon Kartanon kylpylä- ja kartanohotellirakennuksissa sekä häitä edeltävän yönä että hääyönä. Kartanohotellissa on romanttisia hotellihuoneita: Classic-, Imperial ja Sviitti-huoneluokissa. Kylpylähotellista löytyy lähellä kylpylän palveluista sijaitsevia tilavia Deluxe-huoneita ja poreammeellisia kylpylähotellin Sviittihuoneita.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HAIKON KARTANO

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta