Yksilöllinen sormus Malmin Korupajalta on täynnä rakkautta

Malmin Korupajalla yksilöllisyys ja tarinat ovat kaiken keskiössä. Perheyrityksessä tehdään työtä jota rakastetaan, jotta asiakkaat saisivat kantaa koruja joita he rakastavat. Parhaimmillaan Malmin Korupajan korut ja sormukset kulkevat henkilöltä toiselle vuosikymmeniä.

Malmin Korupaja solitairesormus Dido valkokultaa

Sormusta kannetaan mukana koko loppuelämä ja sen tarina voi olla jo vuosikymmeniä vanha, ennen kuin se luodaan juuri sinulle Malmin Korupajalla.

Ovi helähtää auki ja sinut toivotetaan tervetulleeksi Malmin Korupajalle. Jännittävä hetki on nyt käsillä. Nimittäin sormusten hankinta. Sormus on puolison lisäksi yksi ajan läpi kestävä asia, joka liittyy häiden suunnitteluun ja järjestämiseen.

Mallistosormuksia kokeilussa Malmin Korupaja

Kuva Alejandro Lorenzo

Malmin Korupajan suosituimpia kihla- ja vihkisormuksia ovat nyt isokiviset keltakultaiset sormukset. Ovaalinmuotoiset kivet ovat kauniita ja trendikkäitä, mutta säilyttävät kuitenkin ajattomuutensa. Myös eettinen vaihtoehto ja aito luonnonkivi safiiri on suosiossa.

Valmiiden korujen lisäksi Malmin Korupajalla voi päästä itse osaksi suunnitteluprosessia, kun toiveena on yksilöllinen ja kotimaista työtä oleva sormus.

Tutustu kokemuksiin uniikin sormuksen teettämisestä Malmin Korupajalla Häät.fistä >>

Vastuullisesti juuri teidän näköisenne lopputulos

Sisarukset Pasi ja Virpi Suninmäki ovat luotsanneet perheyritystä jo vuosien ajan ja ovat ylpeitä siitä, mitä arvoja Korupaja edustaa.

Kotimainen työ, kierrätys ja vastuullisuus ovat päivittäisessä tekemisessä vahvasti läsnä. Nimensä mukaisesti Malmin Korupajan takaosasta löytää työnsä ääressä ahertavia kultaseppiä ja kaivertajia.

kultaseppä työssään Malmin Korupajan pajassa

Kuva Alejandro Lorenzo

Kotimaisen työn lisäksi Malmin Korupajalla hyödynnetään kierrätyksen ja kestävän kehityksen periaatteita.

Malmin Korupajalla työ tehdään todellakin alusta loppuun saman katon alla. Kotimaisen työn lisäksi Malmin Korupajalla hyödynnetään kierrätyksen ja kestävän kehityksen periaatteita.

– Timanttien kierrätys kullan ja muiden metallien rinnalla on uniikki ominaisuus, sillä siihen ei useinkaan törmää, Pasi Suninmäki kertoo ylpeänä.

Kullasta tehty puttimaila ja samppanjakultaa

Malmin Korupajalla tulee olo, että nyt voi toivoa ihan mitä vain ja sille luultavasti löytyy toteutustapa.

Kun Pasilta kysyy, mitkä ovat olleet hänen mieluisimpia projektejansa, nousee esille kaksi selkeää suosikkia: kultainen puttimaila ja samppanjakulta.

Puttimaila tehtiin lahjaksi, ja siinä golfmailan lapa tehtiin kullasta.

– Samppanjakulta syntyi asiakkaan toiveesta saada samaa sävyä olevaa kultaa, kuin hänen puhelimensa takakuori oli. Erilaisia seoksia testailtiin ja näin syntyi uusi, suosittu kullan sävy, josta saa nykyäänkin tilattua itselleen korut, Pasi kertoo.

Pasin mielestä erikoisia toiveita on mahtava toteuttaa ja koko tiimi on silloin siinä mukana.

Teksti Elli Ojankoski
Kuvat Alejandro Lorenzo ja Malmin Korupaja

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MALMIN KORUPAJA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset