Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Wedding Garagesta poistut täydellisenä morsiamena – eli juuri sellaisena kuin olet!

Valkoinen Bridal Wear hääpuvut

Kuva Petri Mast Photography

Hääpukuliike Wedding Garage on ekologisuuden ja kehopositiivisuuden vankkumaton äänenkannattaja ja hyvään palveluun erikoistunut hurmaava hääpukuliike Jyväskylässä. Itse asiassa myymälöitä on Jyväskylässä kaksi!

Kuva Sari Yli-Salomäki / Häät.fi

Hääpuvut kaikenkokoisille morsiamille

Yrittäjä Maija Putkonen ja pukusuunnittelija Iina Naumanen kuvailevat Wedding Garagen valikoimaa näin:

Upeimmat ja istuvuudeltaan luotetuimmat hääpukumerkit Jyväskylästä

– Jyväskylässä sovitettavissa ovat milanolaisen luottomerkin Eddy K:n elegantit, näyttävät, boheemit ja plus size -hääpuvut ainoana Suomessa sekä tanskalaisen Lillyn minimalistiset ja herkän romanttiset häämekot. Lisäksi asiakkaita ihastuttaa Iina Naumasen suunnittelema, Wedding Garagen oma eleetön ja kotimainen hääpukumallisto Valkoinen Bridal Wear mallisto.

Käytettyjen, aiemmin rakastettujen pukujen ekologinen valikoima Jyväskylässä

– Käytettyjä hääpukuja on tarjolla Jyväskylässä yli kolmeltakymmeneltä merkiltä. Valikoima puvuissa vaihtuu, mutta pyrimme pitämään jatkuvasti minimalistisia, boheemeja, klassisia, romanttisia, elegantteja ja viehkeitä pukuja valikoimassa.
– Lisäksi on suosittu jälleenmyyntipalvelu. Mikäli etsit omalle hääpuvullesi tai asusteelle uutta omistajaa, voit tuoda sen Wedding Garageen myyntiin. Huolehdimme puolestasi puvun esittelyn, sovituksen ja myynnin asiakkaillemme. Ilmoittaudu myyntijonoon sähköpostilla.

Verkkokaupassa tilattavissa sateenvarjot ja asusteet, klikkaa weddinggarage.fi

– Verkkokaupan valikoimassa kaikkea sitä, mitä morsian, hääpari tai häävieras tarvitsee tai haluaa.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ WEDDING GARAGE


Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2021.

Edit 1.5.2022: Aiemmin Helsingissä toimineen Wedding Garage Helsingin tiedot on poistettu ja uuden Wedding Garage Plus -myymälän tiedot lisätty artikkeliin.

Muokattu: 1.6.2022