Wedding Garagesta poistut täydellisenä morsiamena – eli juuri sellaisena kuin olet!

Valkoinen Bridal Wear hääpuvut

Kuva Petri Mast Photography

Hääpukuliike Wedding Garage on ekologisuuden ja kehopositiivisuuden vankkumaton äänenkannattaja ja hyvään palveluun erikoistunut hurmaava hääpukuliike Jyväskylässä – vuodesta 2021 alkaen myös Helsingissä.

Wedding Garagen yrittäjä Maija Putkonen ja pukusuunnittelija Iina Naumanen avasivat toisen Wedding Garagen Helsingin Kruununhaassa kesäkuussa 2021.

– Päätimme avata liikkeen myös Helsinkiin, kun sitä niin monet Jyväskylään asti tulleet morsiamet kovasti toivoivat. Jyväskylästä tuttu hemmotteleva sovituspalvelu on sama 75 minuuttia kestävä palvelu myös Helsingissä. Meillä sovituksessa morsiamilla on turvallinen ja rento olo, jossa voi unohtaa arjen murheet, Putkonen kuvailee.

Maija Putkonen ja Iina Naumanen Wedding Garage Helsinki

Kuva Sari Yli-Salomäki / Häät.fi

Hääpuvut kaikenkokoisille morsiamille

Upeimmat ja istuvuudeltaan luotetuimmat hääpukumerkit Helsingistä ja Jyväskylästä

– Jyväskylässä sovitettavissa ovat milanolaisen luottomerkin Eddy K:n elegantit, näyttävät, boheemit ja plus size -hääpuvut, Helsingissä tanskalaisen Lillyn minimalistiset ja herkän romanttiset häämekot. Iina Naumasen suunnittelema, Wedding Garagen oma eleetön ja kotimainen hääpukumallisto Valkoinen Bridal Wear on saatavissa molemmista liikkeistä.

Käytettyjen, aiemmin rakastettujen pukujen ekologinen valikoima Jyväskylässä

– Käytettyjä hääpukuja on tarjolla Jyväskylässä yli kolmeltakymmeneltä merkiltä. Valikoima puvuissa vaihtuu, mutta pyrimme pitämään jatkuvasti minimalistisia, boheemeja, klassisia, romanttisia, elegantteja ja viehkeitä pukuja valikoimassa.
– Lisäksi on suosittu jälleenmyyntipalvelu. Mikäli etsit omalle hääpuvullesi tai asusteelle uutta omistajaa, voit tuoda sen Wedding Garageen myyntiin. Huolehdimme puolestasi puvun esittelyn, sovituksen ja myynnin asiakkaillemme. Ilmoittaudu myyntijonoon sähköpostilla.

Verkkokaupassa tilattavissa sateenvarjot ja asusteet, klikkaa weddinggarage.fi

– Verkkokaupan valikoimassa kaikkea sitä, mitä morsian, hääpari tai häävieras tarvitsee tai haluaa.

Wedding Garage Jyväskylä

Päämyymälästä löydät laajan valikoiman eri tyylejä ja kokoja. Tule hemmottelevaan ja vähän hupsuttelevaankin tunnelmaan Jyväskylään.
 Rajakatu 28, Jyväskylä

Wedding Garage Helsinki

Olet aina ainoa asiakas Kruununhaassa sijaitsevassa idyllisessä boutique-myymälässä. Kuuluisa hemmotteleva palvelusovitus on taattua Wedding Garagen laatua. Palvelu on saatavilla suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. 
Mariankatu 15, Helsinki

Weddinggarage.fi

@weddinggarage
@valkoinenbridalwearfi

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ WEDDING GARAGE


Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2021.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut