Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Wedding Gargessa ollaan ison asian äärellä

hääpuku Eddy-K Beatriz

Milanolaisen Eddy K:n hääpuvut ovat kuuluvat luksusluokkaan. Wedding Garage edustaa merkkiä ainoana hääpukuliikkeenä Suomessa.

Wedding Garagessa kuluu paljon nenäliinoja, sillä liikkeissä itketään aina silloin tällöin. Mutta hyviä kyyneliä, onnenkyyneliä. 

Ollaan ison asian edessä, kun valitaan hääpukua – ja Wedding Garagen Maija Putkonen tietää, miten vaikeaa sovittamaan lähteminen voi olla.

– Kun menin ostamaan omaa hääpukuani, myyjä sanoi heti ”En usko, että meillä on mitään sinun kokoistasi täällä” ja jatkoi hetkeä myöhemmin ”Miten ihmeessä puku mahtui sinun päällesi, olet niin paljon isompi kuin meidän normaalit asiakkaamme!”  

hääpuku Tres Chic Miss Emily a-linjainen edestä

Boheemeista mekoistaan tunnettu Trés Chic on trendikkäiden morsianten valinta.

Maija käsitteli tapahtuneen siten, että perusti oman hääpukuliikkeen ja asetti seinälle taulun: ”Jokainen morsian on aina oikean kokoinen.” Siitä säännöstä on laajennettu puhumaan jokaisen ihmisen oikeudesta syrjimättömyyteen.

– Meillä on täällä sateenkaarilippu muistuttamassa, että jokainen omanlaisenaan on oikeanlainen ihminen, Maija Putkonen summaa. 

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI HÄÄPUVUN TIEDOT

 

– Kyyneleet eivät enää meitä pelota, vaikka alkuun ne jännittivät enemmän. Tukkupakkaus nenäliinoja riittää yleensä melkein vuodeksi, yrittäjä Maija Putkonen hymyilee.

Kun jännitys purkaantuu turvallisessa tilassa, alkavat morsiamella kyyneleet valua joskus jo etuovella myyjän nähdessään. 

Lue lisää Wedding Garagen hääpukutyyleistä, hintaluokkista ja kaiken kokoisille tarkoitetuista hääpukusovituksista Häät.fistä >>

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä WEDDING GARAGE

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2023.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 31.1.2023