Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääpuku

Wedding Garagessa on hääpukutyylejä, hintaluokkia ja kokoja kaikille sovitettavaksi

Wedding Garage 2023 tiimi

Jyväskyläläisen Wedding Garagen tiimi käy yhdessä läpi jokaisen palautteen ja toiveen, ja yhdessä keskustellaan siitä, miten toimitaan paremmin. Jotta jokainen asiakas tulee kuulluksi, on myymälöihin hankittu laaja valikoima hääpukuja, jotta toiveet täyttyisivät jo ensimmäisellä vierailulla.

– Joskus ajattelin, että yhteen liikkeeseen ostaminen oli iso prosessi, mutta nyt kun meillä on Wedding Garage ja Wedding Garage Plus ja on valikoimaa pidettävä yllä kahdessa pisteessä, se on jo melkoinen työ. Matkustan maailmalla ostamassa sisään merkkejä ja varmistan että meillä on eri tyylejä, hintaluokkia ja kokoja kaikille sovitettavaksi. Rajakadulla tarvitaan pukuja 28-42 koossa ja Plussassa Tapionkadulla palvellaan 44-60 kokoisia asiakkaita. Pukuja on niin paljon, että liikkeistä on välillä lopussa niin rekkitila kuin vaateripustimet, Maija Putkonen kertoo.

Maija Putkonen Wedding Garage

Tällä hetkellä hääpukumuodissa on todella paljon vivahteita, on yhtä aikaa minimalisia ja boheemeja pukuja, on timanttityllihelmaisia ja klassisia pitsipukuja.

– Meillä on valikoimassa yksioikeudella Milanosta saapuva Eddy K, jonka puvut ovat kuuluvat luksusluokkaan. Hinnat alkavat uusissa puvuissa noin 1400 eurosta, mutta koska meillä on myynnissä näitä myös käytettynä, löytöjä voi tehdä alle 1000 eurolla! Laadukas puku säilyttää arvonsa hyvin, Maija Putkonen vinkkaa.

Palkittuja kotimaisia hääpukumallistoja

Kotimaisia pukuja Wedding Garagessa on kahta eri mallistoa, Valkoinen Bridal Wear ja Heidi Tuisku Pieces. Molemmat mallistot valmistetaan Suomessa, ja kummankin suunnittelija palkittiin Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailussa.

Laadukkaita eurooppalaisia hääpukuja

Eurooppalaisista merkeistä Lilly Bridal Fashion on valmistanut pukuja yli 70 vuoden ajan. Puvut ovat nuorekkaita ja iloisia, ja kuuluvat keskihintaisten kategoriaan eli pukuja on alkaen 599–1200 euroa. Edullisimman hääpukumerkin titteli kuuluu Bianco Eventolle, jonka kevyet ja ajankohtaiset mallistot ovat yleensä 450–750 euron hintaluokassa.

Boheemeista puvuista tunnetuin on Trés Chic, jonka persoonalliset leikkaukset ja raikas tyyli ovat trendikkäiden morsianten valinta. Bohopitsit, hihat ja upeat yksityiskohdat ovat Trés Chicin tunnuspiirteitä.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ WEDDING GARAGE

Muokattu: 10.12.2022

Lue lisää samasta aiheesta

Onko halter neck -kaula-aukko hitti vai huti häämuodissa 2025?

Häämuotisuunnittelijat olivat olleet luovia halter-kaula-aukkoineen Barcelonan Bridal Fashion Weekil...

Häämuodissa 2025 hehkuu rakkaus kukkiin

Intohimo romanttisista kukista hääpuvuissa ei ota laantuakseen häämuodissa! Eturivin hääpukusuunnitt...

Wow mitä glitteriä ja säihkettä on tulossa häämekkoihin 2025

Barcelonan Bridal Fashion Weekillä nähtiin, että kevään ja kesän 2025 häämekkoihin on luvassa kimall...

Once in a lifetime -häämekot trendaavat häämuodissa 2025

Hapsut ja höyhenet, glitterhansikkaat, glitternauhat hiuksissa ja discopallo. Morsian saa pukeutua e...

Miten hääpuku napitetaan? Katso videolta pukeutumisohjeet

Hääpuvun pukeminen ja napittaminen ei ole kaasolle helppoa, jos aiempaa kokemusta ei ole. Häät.fin o...

Upeat alusvaatteet ovat itsevarman ja sädehtivän morsiamen valttikortti, Ida alusasuliike Deva Lingeriestä tietää

Unelmien hääpuku huutaa tuekseen upeita, oikeanlaisia ja oikeankokoisia alusvaatteita. Kun panostaa ...

| Mainos: Deva Lingerie

Upeat alusvaatteet ovat itsevarman ja sädehtivän morsiamen valttikortti, Ida alusasuliike Deva Lingeriestä tietää

Unelmien hääpuku huutaa tuekseen upeita, oikeanlaisia ja oikeankokoisia alusvaatteita. Kun panostaa jopa tuhansia euroja mekkoon tai pukuun, kannattaa budjettiin lohkaista jo heti alussa siivu alusvaatteille. Ja olla niiden kanssa ajoissa.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Alusvaatteet hääpuvun alle

– Alusvaatehankintaa ei saisi jättää viimeisille viikoille ennen häitä. Silloin voi käydä niin, että sitä täydellistä vaihtoehtoa ei vain enää löydy, tietää Alusasuliike Deva Lingerien omistaja Ida Aaltonen.

Ida on auttanut morsiamia vuosikaudet löytämään omalle vartalolle ja valitulle puvulle oikeat, asua tukevat alusvaatteet. Ei ole nimittäin ihan sama mitä ihoa vasten pukee, sillä juuri tuo ensimmäinen vaatekerros antaa pohjan ensinnäkin kaikelle muulle vaatetukselle, mutta ehdottomasti myös sille, että tuntee olonsa upeaksi, itsevarmaksi ja hillittömän sädehtiväksi!

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Uniikkia palvelua alusasuliikkeessä

Täydellisin ajoitus suunnata alusvaateostoksille on silloin, kun hääpäivän asu on juuri valittu. Sovitustilanteessa kannattaa ottaa mekosta kuvia itsensä päällä ja erityisesti vielä yksityiskohtakuvia niistä paikoista, joissa on vaikka syvään uurrettu linja tai jotain muuta erityistä.

– Kuvien avulla ja morsianta jututtamalla pystyn ajoissa valitsemaan juuri hänelle sopivat alusvaatteet, Ida vinkkaa.

Ida rakastaa palvella morsianasiakkaita, sillä moni on elämänsä ensimmäistä kertaa alan erikoisliikkeessä. Moni hämmästyy positiivisesti valikoimasta ja sen määrästä. Idalla on myös mieletön, vuosien tuoman kokemuksen myötä, taito lukea asiakasta kuin asiakasta heti ensihetkestä lähtien.

– Juttelemme sovituksen aikana niin häistä kuin morsiamen omasta tyylistäkin. Saan näistä paljon tärkeää tietoa siitä, mikä sopii ja toimii juuri hänelle.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Alusvaatteiden valintaan vaikuttavat muun muassa hääpuvun materiaali ja leikkaukset. Mitä tukevampi ja muotoilevampi itse puku on, sitä vähemmän tarvitaan alusvaatteilta näitä ominaisuuksia.

– Liian muotoilevat alusvaatteet saavat olon tukalaksi ja esimerkiksi perusjutut kuten vessassa käyminen ja syöminen osoittautuvat hankaliksi, Ida muistuttaa.

Ammattilainen osaa ottaa kaikki sellaiset yksityiskohdat huomioon, joita itse ei tulisi välttämättä edes ajatelleeksi.

– Kun alusvaatteet on valittu ajoissa, saa morsian ne mukaansa seuraaviin sovituksiin. Näin mahdolliset muokkaukset on helppo tehdä, kun kokonaisuus on jo valmiina, Ida tietää.

Hääpäivän alusvaatteet ovat sekä kauniita että huolettomia. Samalla sovituksella voi valita hääyötä varten oman erityisen setin ja mätsätä sen esimerkiksi jatkomekon kanssa sopivaksi. Deva Lingerien kivijalkaliike sijaitsee Porissa ja puodilla on myös kattava verkkokauppa. Herkulliseen valikoimaan kuuluvat myös uima-asut, joista löytyy häämatkalle takuuvarmasti täydellinen setti, honeymoonin alusvaatteista puhumattakaan.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Deva Lingerieen ovat tervetulleita ehdottomasti myös hääseurueet. Kaasojen kanssa yhdessä pidetty yksityinen ja henkilökohtainen sovitusilta mielettömän ihanien alusvaatteiden parissa on mahtava kokemus. Devaan voi saapua pienen seurueen kanssa ilman ajanvarausta, mutta liikkeestä voi myös varata henkilökohtaisen sovituksen sekä isolle että pienelle seurueelle.

– Suosittua on ollut myös polttariporukoiden vierailu meillä. Morsian on saanut polttareissaan valita pitsiunelmat esimerkiksi hääyötä tai häämatkaa varten, Ida kertoo.

Deva Lingerie putiikki

devalingerie.fi

Yrjönkatu 22 /BEPOP
28100 Pori
ARK 10-17 LA 10-14

Teksti: Tanja Hakala
Kuvat: Deva Lingerie ja Jasmin Jenkins Sminmedia

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 7.6.2024

Etsi häämekkoa

Heidi Tuisku

Nora

Heidi Tuiskun moderni prinsessahääpuku, jossa muhkeat off-shoulder-olkaimet. Saatavilla viidestä eri kankaasta, osasta saatavilla myös muita värejä.

Amelie Bridal

40024 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 400124 on klassinen kapea A-linjainen hääpuku.