Wedding Garagessa on hääpukutyylejä, hintaluokkia ja kokoja kaikille sovitettavaksi

Wedding Garage 2023 tiimi

Jyväskyläläisen Wedding Garagen tiimi käy yhdessä läpi jokaisen palautteen ja toiveen, ja yhdessä keskustellaan siitä, miten toimitaan paremmin. Jotta jokainen asiakas tulee kuulluksi, on myymälöihin hankittu laaja valikoima hääpukuja, jotta toiveet täyttyisivät jo ensimmäisellä vierailulla.

– Joskus ajattelin, että yhteen liikkeeseen ostaminen oli iso prosessi, mutta nyt kun meillä on Wedding Garage ja Wedding Garage Plus ja on valikoimaa pidettävä yllä kahdessa pisteessä, se on jo melkoinen työ. Matkustan maailmalla ostamassa sisään merkkejä ja varmistan että meillä on eri tyylejä, hintaluokkia ja kokoja kaikille sovitettavaksi. Rajakadulla tarvitaan pukuja 28-42 koossa ja Plussassa Tapionkadulla palvellaan 44-60 kokoisia asiakkaita. Pukuja on niin paljon, että liikkeistä on välillä lopussa niin rekkitila kuin vaateripustimet, Maija Putkonen kertoo.

Maija Putkonen Wedding Garage

Tällä hetkellä hääpukumuodissa on todella paljon vivahteita, on yhtä aikaa minimalisia ja boheemeja pukuja, on timanttityllihelmaisia ja klassisia pitsipukuja.

– Meillä on valikoimassa yksioikeudella Milanosta saapuva Eddy K, jonka puvut ovat kuuluvat luksusluokkaan. Hinnat alkavat uusissa puvuissa noin 1400 eurosta, mutta koska meillä on myynnissä näitä myös käytettynä, löytöjä voi tehdä alle 1000 eurolla! Laadukas puku säilyttää arvonsa hyvin, Maija Putkonen vinkkaa.

Palkittuja kotimaisia hääpukumallistoja

Kotimaisia pukuja Wedding Garagessa on kahta eri mallistoa, Valkoinen Bridal Wear ja Heidi Tuisku Pieces. Molemmat mallistot valmistetaan Suomessa, ja kummankin suunnittelija palkittiin Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailussa.

Laadukkaita eurooppalaisia hääpukuja

Eurooppalaisista merkeistä Lilly Bridal Fashion on valmistanut pukuja yli 70 vuoden ajan. Puvut ovat nuorekkaita ja iloisia, ja kuuluvat keskihintaisten kategoriaan eli pukuja on alkaen 599–1200 euroa. Edullisimman hääpukumerkin titteli kuuluu Bianco Eventolle, jonka kevyet ja ajankohtaiset mallistot ovat yleensä 450–750 euron hintaluokassa.

Boheemeista puvuista tunnetuin on Trés Chic, jonka persoonalliset leikkaukset ja raikas tyyli ovat trendikkäiden morsianten valinta. Bohopitsit, hihat ja upeat yksityiskohdat ovat Trés Chicin tunnuspiirteitä.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ WEDDING GARAGE

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut