Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Wedding Garagessa jokainen morsian saa olla oma itsensä

Antaudu hemmoteltavaksi hääpukuliike Wedding Garagessa, joka on oikea morsiamen aarreaitta Jyväskylässä.

– Me olemme ekologinen ja kehopositiivinen hääpukuliike. Lupaan että Wedding Garagessa jokainen saa olla oma itsensä, kiteyttää yrittäjä Maija Putkonen Wedding Garagen arvot.

Wedding Garage hääpukuliike JYväskylä Maija Putkonen

Kuva Henry Valkeinen

Yli 40 merkin second hand -valikoiman ja kotimaisten outlet-mekkojen lisäksi löydät Wedding Garagen luksusosastolta italialaiset Eddy K -hääpuvut. Huikean valikoiman ja ystävällisen palvelun kutsu on jo kuultu ympäri Suomea.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA HINTATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

Unelmasi ei ole liian kallis

Wedding Garagen valikoimassa on eri merkkien käytettyjä hääpukuja ja kokoja pienistä isoihin, aina plussakokoihin eli kokoon 60 asti. Voit löytää liikkeestä niin käytettyjä kuin käyttämättömäksi jääneitä tai outlet-hääpukuja. Ja kaikki puvut jotka myydään uutena, otetaan myös takaisin myyntiin.

Käytettyjen häämekkojen puolella on valinnanvaraa, ja niin luonto kuin kukkarokin kiittää valinnastasi. Wedding Garagesta löytyy yli 200 käytettyä second hand -morsiuspukua tai mallistoista poistuvaa kotimaista designer-pukua. Mekkojen hinnat vaihtelevat 190–1200 eurossa.

Helmikuussa Wedding Garagessa meni rikki raja kymmenen miljoonan litran säästämisestä vedenkulutuksessa! Yhden hääpuvun valmistamiseen nimittäin menee 10–20 tuhatta litraa vettä. Sillä on todellakin merkitystä, ostatko uuden vai käytetyn hääpuvun ja laitatko kerran käyttämäsi morsiusmekon takaisin kiertoon.

Wedding Garage

Rajakatu 28, Jyväskylä

Varaa oma sovitusaikasi täällä

Ota yhteyttä

puh. 0405185400
info@weddinggarage.fi
www.weddinggarage.fi
Facebook

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä WEDDING GARAGE

Muokattu: 13.7.2020