Vinkit korona-ajan hääpukuostoksille!

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Vinkit korona-ajan hääpukuostoksille!

Hääpuvut Morsiuspuvut Sydänkäpystä. Klikkaa kuvaa lisätietoihin puvuista.

Lähde rohkeasti hääpukuostoksille poikkeusajasta huolimatta, jos pidät sitä kohdallasi mahdollisena huomioiden oma ja muiden terveys. Hääpukusovitus voi olla se ihana rentoutumisen hetki, jolla voit viedä ajatuksiasi muualle korona-arjesta.

Pidä myös toivosta ja haaveista tiukasti kiinni, jottei pandemia-ajan keskellä elämä kokonaan muuttuisi epävarmuuden hyhmäksi. Ala toteuttaa häähaaveista yksi kerrallaan. Älä jätä tekemättä niitä päätöksiä, jotka mahdollistavat onnistuneet häät heti kun pandemia väistyy.

KLIKKAAMALLA LISÄTIETOJA PUVUISTA!

Ota näistä vinkeistä koppi korona-ajan hääpukuostoksille!

1. Et ehkä halua juosta tukuttain eri pukuliikkeissä keskellä pandemia-aikaa. Valitse muutamia liikkeitä, joiden valikoima miellyttää sinua. Aloita hääpukuostoksesi siis Internetistä (esim. Häät.fin Hääpukukone) ja hääpukuliikkeiden kotisivulta.

2. Varaa sovitusaika! Iso osa kotimaisista pukuliikkeitä on auki vain yhdelle morsiamelle kerrallaan pienen makutuomarijoukon kera.

3. Tee lista valitsemasi liikkeen mieluisista puvuista. Myyjä auttaa sinua valitsemaan pukuja myös oman listasi ulkopuolelta, jos tuntuu että olet eksyksissä. Yllättävän usein morsiamen kotona valitsema suosikkipuku on kuitenkin se paras puku!

4. Älä turhaan viivyttele hääpukuostoksille lähtöä. Helpotat tulevaisuuden häästressiä kun hoidat asioita mahdollisuuksien mukaan pois päiväjärjestyksestä. Lisäksi jaat myös omia hääkustannuksia pidemmälle aikavälille.

5. Puvun tilaus vie helposti 8-5 kk, ja lisäksi täytyy varata aikaa hääpuvun muokkausompeluille. Kesämorsiamen on hyvä lähteä pukuostoksille viimeistään tammikuussa.

6. Häämekko ei mene hukkaan! Vihkiminen ja hääjuhla saadaan ihan varmasti pidettyä jossain vaiheessa. Ja vaikka päätyisitte pitämään vain pienet häät tai vihkivalat vannottaisiin vain kaksin todistajien läsnäollessa maistraatissa, hääpuku on silloinkin tärkeä osa teidän rakkauden juhlaa. 


+ Ja lohdutuksen sana sovitusahdistusta poteville: useimmiten morsian rentoutuu kunhan muutama mekko saadaan päälle ja hetken päästä sovittelu onkin jo hurjan kivaa! 


Sydänkävyn hääpukuihin voi tutustua ennakkoon kotisohvalta käsin!

Turkulainen Sydänkäpy-liike on erikoistunut Maggie Sotteron toistuvasti palkittuihin hääpukuihin. Näihin häämekkoihin pääsee tutustumaan helposti muutamalla klikkauksella Sydänkävyn kotisivuilla. Tutustu täällä >>

Kuvagalleriassa on todellakin juuri se valikoima pukuja mikä liikkeestä löytyy. Joka puvusta löytyy myös hintatiedot ja liikkeen sovitusmallien koot. Valikoimaa myös päivitetään jatkuvasti nettiin jotta se on ajantasalla. 

Kun mieluinen häämekkomalli löytyy, kuvaa klikkaamalla pääsee valmistajan sivuille, josta näet lähikuvia, yksityiskohtia ja useimmiten myös videon puvusta. Ja mikä kätevintä, pystyt myös suunnittelemaan pukubudjettia kun näet heti pukujen hinnat.

Ekstravinkki: muista bongata myös Sydänkävyn ALE-hääpuvut. Ne ovat yksittäiskappaleita, eikä enää valmistajalta tilattavissa olevia malleja.

KLIKKAAMALLA LISÄTIETOJA PUVUISTA!
Varaa sovitusaikasi Sydänkäpyyn täältä >>

Tai ota yhteyttä: 

soita 02 251 7232
 tai meilaa sydankapy@co1.inet.fi

Morsiuspuvut Sydänkäpy

Maariankatu 1, TURKU
www.morsiuspuvutsydänkäpy.fi

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MORSIUSPUVUT SYDÄNKÄPY

Muokattu: 22.12.2020