Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Viiden tähden illallinen Lontoossa

Viiden tähden illallinen Lontoossa

On ihanaa yllättyä! Hotellin ravintolalta nimittäin vain harvoin voi odottaa kovin ihmeellistä ruokaa tai elämystä, mutta Lontoon Marylebonen alueella kivenheiton päässä Oxford Streetilta sijaitsevan hotelli The Archin ravintola onnistui yllättämään täydellisesti. Niin viihtyisä ja kekseliäs tämän viiden tähden boutiquehotellin ravintola Hunter 486 on niin aamulla, päivällä kuin illallakin.

Viiden tähden illallinen Lontoossa

Hunter 486:n tyyli ilmentää nostalgista lontoolaista glamouria, mutta modernit yksityiskohdat ja näyttävä nykytaide tuovat särmää sisustukseen. Avoin näkymä keittiöön antaa ruokailijoille mielenkiintoisen mahdollisuuden seurata kokkien työskentelyä kuparipatojensa äärellä. Illallisaikaan vallitseva pehmeä valaistus takaa intiimin ja romanttisen tunnelman.

Viiden tähden illallinen Lontoossa

Oodi brittiruoalle

Hunter 486 -ravintolan uusimman menun on suunnitellut A Food Lover’s Guide to Britain kirjoittanut Henrietta Green yhdessä ravintolan Head Chef Gary Durrantin kanssa. Lista keskittyy Britannian parhaimpiin, konstailemattomiin ja tuttuihin mutta erittäin laadukkaasti toteutettuihin ruokiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi rapea häränhäntäsalaatti piparjuurikastikkeella tai kokonainen kiviuunissa paistettu Norfolkin vapaa mustakana, paistetut perunat, aioli ja persiljakapriskastike? Tai jälkkäriksi tahmea toffeevanukas karamellisoidun banaanijäätelön kera?

Viiden tähden illallinen Lontoossa

Kuten koko henkilökunta, The Arch London -hotellin ruoka- ja juomapalveluista vastaava F&B manager Luca Chisesi kohtaa asiakkaat upeasti. Herrasmies palvelee asiantuntevasti mutta mutkattomasti italiaksi, englanniksi tai espanjaksi. Chisesi on hankkinut kannuksia muun muassa työskentelemällä Gordon Ramsayn kanssa Toscanassa konsultoimalla Salvatore Ferragamon hotelli Portrait Firenzen F&B-valintoja.

Katso video!

Ruokarekkojen helmiä iltapäiväteellä

Uusin lisäys The Archin ateriaelämyksiin on moderni Afternoon Tea, joka tarjoaa suositun katuruokascenen inspiroimia makuja niin Britanniasta kuin muualta maailmasta.

– Monet hotellit Lontoossa tarjoavat perinteistä iltapäiväteetä sconesien, voileipien ja kakkujen muodossa, toteaa hotellinjohtaja Michael Voigt.

Viiden tähden illallinen Lontoossa

– Me halusimme luoda uudenlaisen Afternoon Tean, joka on jännittävä ja erilainen, ja tarjota asiakkaille modernin Lontoon parhaita makuelämyksiä.

Perinteisten sconesien tilalla The Arch Londonin Afternoon Tea tarjoa lämpimiä, omenahillolla täytettyjä kanelidonitseja. Suolaisia makupaloja ovat muun muassa sipulimarmeladilla höystetyt miniburgerit, savustetulla kanalla, chilillä, avokadolla ja mangolla täytetyt tortillat sekä kana-satay maapähkinädipillä ja seesaminsiemenillä. Makeana päätöksenä tarjoillaan muun muassa macaronseja, ylellisiä kahvituulihattuja ja sitruunamango-riisivanukasta.

Afternoon Tean hinta on 29 puntaa tai samppanjan kera 38 puntaa henkilöltä.

Viiden tähden illallinen Lontoossa

Hunter 486, The Arch London

50 Great Cumberland Place, Marble Arch, London W1H 7FD

Pöytävaraukset +44 (0) 207 724 0486, hunter486@thearchlondon.com tai www.thearchlondon.com

 

Suunnitteletko minibreikkiä tai häämatkaa Lontooseen?
Lue lisää The Arch London -hotellista ja Marylebonesta Häät-lehdestä 2/2015 (digilehden voit ostaa täältä).

 

Teksti ja video Sari Yli-Salomäki
Kuvat The Arch London

Muokattu: 3.10.2017