Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Ylinnä Kultaseppä, muotoilija Jussi Louesalmen Ilo- ja Tunne-sormukset.

Näitte ensikertaa, mutta sisimmissäsi syttyi tunne, että tämä voisi olla Sinun valittusi. Tapasitte uudelleen, yhden kerran, monta kertaa. Tutustuitte, ihastuitte, opitte tuntemaan toisenne salaisuuksia myöten. Kosketus tuntui tutulta, ihan kuin olisitte aina olleet yhdessä. Luottamus, nauru, suru, ilo. Kaikki jaetaan yhdessä. Nyt ja aina.

Samalta tuntuu, kun löytää sen oikean sormuksen. Näet sen vilaukselta, se jää mieleen.  Menet katsomaan sitä uudemman kerran, palaat sormuksen luo yhä uudelleen ja uudelleen. Kuvittelet sen omanasi. Se tuntuu oikealta. Se on ihana, luotettava, rakastettava. Se tuo hymyn huulille ja säihkeen silmiisi. Se on juuri sinulle tehty.

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Kultaseppä, muotoilija Anu Kaartisen Lilja-sormus.

Au3 Kultasepät ovat valmistaneet kihla- ja vihkisormuksia tilaustyönä vuodesta 2003 alkaen. Alusta alkaen Au3 Kultaseppien peruskivi on ollut asiantunteva ja osaava palvelu, joka tarjoaa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Au3 Kultaseppien suunnittelemien ja valmistamien kihla- ja vihkisormuksien tarina alkaa asiakastapaamisella, jossa käydään läpi asiakkaan toiveet ja ajatukset sormuksiin liittyen.

Au3 Kultasepillä on oma laadukas kihla- ja vihkisormusmallisto, josta voi löytyä suoraan tai hieman mitoituksia ja materiaaleja muuntamalla juuri teille sopivat sormusmallit.

Sormuksia voi myös lähteä tekemään ns. alusta alkaen tilaustyö- ja uniikkisormuksiksi. Sormusmuotoiluun voi antaa toiveita, ideoita ja tunnelmia, jotka kultaseppä vie eteenpäin omaa ammattitaitoaan käyttäen. Jos asiakkaalta löytyy sormuksiin jonkinlainen ”punainen lanka”, voi kultasepälle antaa taiteellisen vapauden lähteä tekemään todellista taideteosta.

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Kultaseppä, muotoilija Tero Hannosen Kulma-sormus.

Tilaustyösormuksia työstäessään, kultaseppä tekee luonnoksia, joiden pohjalta jatketaan kohti hahmomallia tai 3D-mallinnusta. Hahmomallilla tai 3D-mallinnuksella kuva tulevista sormuksista selkeytyy ja lopullinen tilauspäätös on helpompi tehdä. Valmistusvaiheen aikana tehdään yleensä ainakin yksi sovitus, jolloin sormukset näkee jo omissa sormissaan. Sormuksiin voi tarvittaessa tehdä vielä mitoitus- tai muita pieniä yksityiskohtien muokkauksia, jonka jälkeen voidaan taata sormusten olevan täydelliset juuri teille.

Mallistosormukset, räätälöidyt sekä vapaasti muotoillut uniikkisormukset sovitetaan aina asiakkaan budjettiin. Eri materiaalit, kivilaadut, materiaalimäärät ja koot tarjoavat paljon mahdollisuuksia omaan budjettiin sopiville unelmasormuksille. Kaikille löytyy juuri ne oikeat sormukset!

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Kultaseppä, muotoilija Tero Hannosen Ornamentti-sormus.

Me Au3 Kultasepillä käytämme kierrätyskultaa ja laatutimantteja, joita saa myös eettisyyden takaavalla sertifikaatilla. Kaikki käyttämämme jalokivet tulevat luotettavilta, pitkään alalla toimineilta toimittajilta, jotka noudattavat kansainvälisiä sopimuksia. Materiaali sormuksiin voidaan myös kierrättää asiakkaan vanhoista koruista.
 
Meille kihla- ja vihkisormusten tekeminen on kunnia-asia. Haluamme tarjota tuoreita näkemyksiä ja raikkaita muotoja sormuksiin, jotta avioliiton onni säilyisi aina mukanasi ihailua herättäen. Meidän unelmamme on tehdä koruja, joihin sinä ja rakkaimpasi annatte oman henkilökohtaisen merkityksen.

Kuvat Julia Weckman

AU3 Kultasepät palvelevat sinua Kiseleffin talossa Helsingin Senaatintorin kupeessa.

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Muokattu: 19.9.2017

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024