Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Ylinnä Kultaseppä, muotoilija Jussi Louesalmen Ilo- ja Tunne-sormukset.

Näitte ensikertaa, mutta sisimmissäsi syttyi tunne, että tämä voisi olla Sinun valittusi. Tapasitte uudelleen, yhden kerran, monta kertaa. Tutustuitte, ihastuitte, opitte tuntemaan toisenne salaisuuksia myöten. Kosketus tuntui tutulta, ihan kuin olisitte aina olleet yhdessä. Luottamus, nauru, suru, ilo. Kaikki jaetaan yhdessä. Nyt ja aina.

Samalta tuntuu, kun löytää sen oikean sormuksen. Näet sen vilaukselta, se jää mieleen.  Menet katsomaan sitä uudemman kerran, palaat sormuksen luo yhä uudelleen ja uudelleen. Kuvittelet sen omanasi. Se tuntuu oikealta. Se on ihana, luotettava, rakastettava. Se tuo hymyn huulille ja säihkeen silmiisi. Se on juuri sinulle tehty.

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Kultaseppä, muotoilija Anu Kaartisen Lilja-sormus.

Au3 Kultasepät ovat valmistaneet kihla- ja vihkisormuksia tilaustyönä vuodesta 2003 alkaen. Alusta alkaen Au3 Kultaseppien peruskivi on ollut asiantunteva ja osaava palvelu, joka tarjoaa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Au3 Kultaseppien suunnittelemien ja valmistamien kihla- ja vihkisormuksien tarina alkaa asiakastapaamisella, jossa käydään läpi asiakkaan toiveet ja ajatukset sormuksiin liittyen.

Au3 Kultasepillä on oma laadukas kihla- ja vihkisormusmallisto, josta voi löytyä suoraan tai hieman mitoituksia ja materiaaleja muuntamalla juuri teille sopivat sormusmallit.

Sormuksia voi myös lähteä tekemään ns. alusta alkaen tilaustyö- ja uniikkisormuksiksi. Sormusmuotoiluun voi antaa toiveita, ideoita ja tunnelmia, jotka kultaseppä vie eteenpäin omaa ammattitaitoaan käyttäen. Jos asiakkaalta löytyy sormuksiin jonkinlainen ”punainen lanka”, voi kultasepälle antaa taiteellisen vapauden lähteä tekemään todellista taideteosta.

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Kultaseppä, muotoilija Tero Hannosen Kulma-sormus.

Tilaustyösormuksia työstäessään, kultaseppä tekee luonnoksia, joiden pohjalta jatketaan kohti hahmomallia tai 3D-mallinnusta. Hahmomallilla tai 3D-mallinnuksella kuva tulevista sormuksista selkeytyy ja lopullinen tilauspäätös on helpompi tehdä. Valmistusvaiheen aikana tehdään yleensä ainakin yksi sovitus, jolloin sormukset näkee jo omissa sormissaan. Sormuksiin voi tarvittaessa tehdä vielä mitoitus- tai muita pieniä yksityiskohtien muokkauksia, jonka jälkeen voidaan taata sormusten olevan täydelliset juuri teille.

Mallistosormukset, räätälöidyt sekä vapaasti muotoillut uniikkisormukset sovitetaan aina asiakkaan budjettiin. Eri materiaalit, kivilaadut, materiaalimäärät ja koot tarjoavat paljon mahdollisuuksia omaan budjettiin sopiville unelmasormuksille. Kaikille löytyy juuri ne oikeat sormukset!

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Kultaseppä, muotoilija Tero Hannosen Ornamentti-sormus.

Me Au3 Kultasepillä käytämme kierrätyskultaa ja laatutimantteja, joita saa myös eettisyyden takaavalla sertifikaatilla. Kaikki käyttämämme jalokivet tulevat luotettavilta, pitkään alalla toimineilta toimittajilta, jotka noudattavat kansainvälisiä sopimuksia. Materiaali sormuksiin voidaan myös kierrättää asiakkaan vanhoista koruista.
 
Meille kihla- ja vihkisormusten tekeminen on kunnia-asia. Haluamme tarjota tuoreita näkemyksiä ja raikkaita muotoja sormuksiin, jotta avioliiton onni säilyisi aina mukanasi ihailua herättäen. Meidän unelmamme on tehdä koruja, joihin sinä ja rakkaimpasi annatte oman henkilökohtaisen merkityksen.

Kuvat Julia Weckman

AU3 Kultasepät palvelevat sinua Kiseleffin talossa Helsingin Senaatintorin kupeessa.

Vihkisormus, joka on sinulle tehty, tuo säihkeen silmiisi!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset