Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Vietä hääyö Oulussa tyylikkäässä ja ylellisessä Lapland Hotel Oulussa

Kuva Sari Rantanen

Lapin rauhaa ja mystiikkaa on tarjolla aivan Oulun keskustassa Lapland Hotel Oulussa. Viime vuoden lokakuussa avatun hotellin sisustus on täydellisen onnistunut. Sen tummanpuhuvat sävyt, kauniit puiset huonekalut ja kristalleina säihkyvät valaisimet ovat ilo silmälle. Lapin luonto ja tarinat ovat vahvasti läsnä modernilla otteella. Juuri tällaista kokemusta mieli ja keho kaipaa sekä ennen että jälkeen juhlinnan.

Kuva Sari Rantanen

Kuva Sari Rantanen

Heti ensimetreiltä hotelliin astuessa palvelu on ensiluokkaista. Henkilökunta joka puolella on huomaavaista ja asiantuntevaa. Aamupalalla riittää vaihtoehtoja, ja ruoat on aseteltu kauniisti esille. Ylipäätään ruoka on taivaallisen maistuvaa. Illallisella itse hotellin ravintolan Kitchen & Bar Oulan kokki esittelee valmistamiaan ruokia arvostettavalla intohimolla. Erikoisruokavaliota noudattavalle hän suunnittelee menun ulkopuolelta oman jälkiruoan, Lapin omilla makupaleteilla tietenkin.

Kuva Sari Rantanen

Kuva Sari Rantanen

Kuva Sari Rantanen

Hotelli on nappivalinta pientä ylellisyyttä arvostavalle hääparille. Hääsviitti on elämys aisteille. Sen oleskelutilassa voi katsella maisemia kuohuvaa ja mansikoita rakkaan kanssa nauttien. Omassa saunassa voi rentoutua juhlinnan jälkeen.

Kuva Sari Rantanen

Kuva Sari Rantanen

Oulun tyylikkäin hotelli tarjoaa tilat häiden järjestämiseen

Majoittumisen lisäksi samasta rakennuksesta löytyy vuonna 1652 rakennettu juhla- ja kokoustila Ynninkulma. Sen hurmaavat tilat tarjoavat loistavan paikan intiimille hääjuhlalle. Tällöin koko hääseurue ja -vieraat voivat majoittua näppärästi hotellissa. Aivan vieressä on Oulun Tuomiokirkko vihkimistä ajatellen. Toisella puolen on historiallinen Ainolan puisto, jonka kauniit puitteet ovat omiaan hääkuvia varten.

Lapland Hotel Oulu on kaupungin sykkeessä sijaitseva 160 huoneen hotelli, joka avattiin lokakuussa 2015.

Ynninkulmassa ja Kitchen & Bar Oulassa, hotellin ravintolatiloissa, voi järjestää sekä pieniä että suuria häitä. Ynninkulmaan mahtuu jopa 90 juhlijaa.

Lapland Hotelsin valikoimaan kuuluu 16 persoonallista hotellia laadukkaine lomahuoneistoineen sekä neljä laskettelukeskusta: Äkäslompolon puoleinen Ylläs, Olos, Pallas ja Luosto.
 

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Sari Rantanen

Muokattu: 10.4.2024