Victoria & Vincentiltä löydät huippulaatuisen hääpuvun hintaan, jota et voi uskoa todeksi

Victoria & Vincent hääpukumallisto 2018

Victoria & Vincent on suomalainen hääpukumerkki, joka lanseerattiin vuonna 2016. Heti alusta asti sen tavoitteena on ollut olla hinta-laatusuhteelta ylivoimaisesti paras hääpukumerkki markkinoilla.

– Haluamme, että jokainen Victoria & Vincent -morsian kokee fiiliksen, jossa hän on löytänyt huippulaatuisen hääpuvun hintaan, jota hän ei voi uskoa todeksi, kertoo suunnittelija Lei Huang.

Tämä tavoite on mahdollistanut pienen suomalaisen merkin tuhkimotarinan Euroopan hääpukumarkkinoilla. Victoria & Vincent -hääpukuja on saatavissa Suomen lisäksi Ruotsista, Tanskasta, Norjasta, Saksasta, Alankomaista, Virosta ja Itävallasta.

Suunnittelija Lei Huang rohkaisee morsiamia menemään liikkeeseen vertailemaan pukuja.

– Kuvista ei voi nähdä materiaalien laatua tai puvun istuvuutta. Ne ovat tärkeimpiä tekijöitä, siinä miltä morsian lopulta näyttää hääpuvussaan, Lei muistuttaa.

 Tutustu vuoden 2018 Victoria & Vincent -hääpukumallistoon

A-linjaiset Victoria & Vincent hääpuvut 2018 mallistosta

A-linjainen hääpuku on hääpukumalleista ehdottomasti tunnetuin. Se on pukumallina myös kiitollinen, sillä se sopii periaatteessa kaikille vartalotyypeille. A-linjaisen hääpuvun kanssa ei voi mennä vikaan, mutta se on myös hyvin perinteinen.

Hella - Victoria&Vincent

Hella-hääpuku, Victoria&Vincent

Kapealinjaiset Victoria & Vincent hääpuvut 2018 mallistosta

Monet morsiamet arastelevat kapealinjaisia hääpukuja, sillä monet pelkäävät mallin korostavan lantiota. Olisi hyvä kuitenkin muistaa, että kapealinjaisissa puvuissa juuri tarvitaan kurveja, jotta se istuu ja näyttää hyvältä

Hilkka - Victoria & Vincent

Hilkka-hääpuku, Victoria&Vincent

Merenneitolinjaiset Victoria & Vincent hääpuvut 2018 mallistosta

Trumpettihelmaiset ns. merenneitopuvut ovat puolestaan haastavampia. Merenneito helma sopii yleensä parhaiten pitkille morsiamille. Merenneitomalli on naisellinen ja seksikäs malli, joka korostaa hyvällä tavalla lantiota ja takapuolta. Jos merenneitohelma tuntuu vieraalta vaihtoehdolta, kokeile puolimerenneitoa. Siinä mallissa on tyköistuva alalantio ja lähtee siitä levenemään.

Heidi - Victoria & Vincent

Heidi-hääpuku, Victoria&Vincent

Prinsessahelmaiset Victoria & Vincent hääpuvut 2018 mallistosta

Kun halutaan peittää leveää lantiota tai takapuolta, hyvä valinta on runsashelmainen tanssiaistyylinen puku, joka korostaa vyötäröä.

Henrietta - Victoria & Vincent

Henrietta-hääpuku, Victoria &Vincent

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut