Valmisdrinkeillä älyttömän helppo drinkkibaari häihin


Häissä drinkkibaari on ihanaa ylellisyyttä, mutta aina ei ole mahdollisuutta järjestää baarimestaria sekoittamaan vieraille juomia. Eikä tee-se-itse-baarikaan ei ole houkutteleva ajatus. Silloin helppous on ensisijaista.

Italialaisen viinitalo Mionetton viinipohjaiset drinkkijuomat tarjoavat helpon ratkaisun juomabaariin tai booliksi. Mionetton IL Collection -sarjan viinipohjaisille aromatisoiduille juomille pelkkä viilennys ja koristelu riittää. Pulloissa myytävät valmiit drinkkijuomat on suunniteltu kevyisiin ja vapaamuotoisiin juhliin, joissa kaivataan pikkuisen trendikkyyttä mutta ennen kaikkea helppoutta.

Mionetto Il Rabarbaro

Mionetto il Rabarbaro

Mionetton il Rabarbarossa on herkullinen ja aavistuksen kirpeä raparperin maku ja aromi yhdistettynä raikkaaseen, hedelmäiseen kuohuviiniin. Tarjoile hyvin viilennettynä viinilasissa yhdessä jäiden kanssa ja lisää hyppysellinen mintunlehtiä sekä limesiivu ja tuoreita mansikoita. Voit koristella myös tuoreella raparperinoksalla.

Alkon kuvaus: Makea, hapokas, pirskahteleva, raparperinen, sitruksinen, kevyen vadelmainen ja hennon kukkainen. Herkullisen hedelmäinen ja aavistuksen kirpeä raparperin makumaailma.

Hinta 7,23 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero 638017

Tutustu Alkon sivuilla >

Mionetto Il Spritz

 

Mionetto il Spritz

Muutamina viime kesinä yksi trendikkäimmistä drinkeistä on ollut appelsiininen spritz. Perinteistä venetsialaisten rakastamaa klassista spritziä mukaileva Mionetto il Spritz tarjotaan hyvin viilennettynä, jäillä sekä appelsiininlohkolla. Halutessasi lisää koristeeksi oliivi cocktailtikussa

Alkon kuvaus Makea, hapokas, appelsiininkuorinen, sitruksinen, katkeroinen, veriappelsiininen, pirskahteleva.

Hinta 8,22 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero 631357

Tutustu Alkon sivuilla >

Mionetto Il Hugo

Mionetto il Hugo

Klassinen Hugo on seljankukkamehusta, proseccosta ja mintusta sekoitettu drinkki, jota saa nyt il Hugo -nimellä valmiiksi sekoitettuna viinijuomana. Tarjoa jäähdytettynä jäiden kanssa tai kuumennettuna jalallisessa lasissa, lisää vain hyppysellinen minttua ja viipale limeä. 

Alkon kuvaus Makea, keskihapokas, seljankukkainen, sitruksinen, yrttinen, pirskahteleva.

Hinta 8,22 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero 903477

Tutustu Alkon sivuilla >

Mionetto Il Fragola

Mionetto il Fragola

Mionetton il Fragolassa mansikan herkullinen maku yhdistyy raikkaaseen sekä hedelmäiseen kuohuviiniin. Tässä on juoma, joka on täydellinen yhdessä jäiden ja mintunlehtien kanssa. Koristele tuoreilla mansikoilla.

Alkon kuvaus Makea, keskihapokas, pirskahteleva, metsämansikkainen

Hinta 8,23 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero 915777

Tutustu Alkon sivuilla >

Kaikkien IL Collection -sarjan juomien tarjoilulämpötilaksi suositellaan 5–7°C. Il Hugo ja il Spritz -juomia kannattaa tosin kokeilla myös lämpiminä. Talvella Hot Spritz nautitaan kuumana lime- tai appelsiinisiivun kanssa ja Hot Hugo puolestaa rakastaa mintunlehtiä ja limeä. IL Collection -sarjan juomat ovat matala-alkoholisia keväisen raikkaita suomalaiseen makuun sopivia takuuvarmoja drinkkkisuosikkeja.

Henkell & Co.

Italialainen Mionetto on kansainvälisesti tunnettu Prosecco-viinituottaja, joka valmistaa sekä modernia juomakulttuuria edustavia viinejä että perinteisiä klassikoita. 125 vuotta vanha Mionetton viinitalo sijaitsee 50 km Venetsian pohjoispuolella. Vuodesta 2008 viinitalo on ollut osa saksalaista kuohuviinitalo Henkell & Co. Groupia. Il-sarjan puolikuplivat juomat tuotetaan Italiassa Mionetton reseptillä.

www.henkell.fi/
www.mionetto.fi/
 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HENKELL & CO SUOMI

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämenu