Vintage-koru vihkisormuksena on yksilöllinen

Kihlasormukset, vihkisormukset ja huomenlahjat. Uuden avioliiton solmimiseen liittyvillä koruilla on mittaamaton tunnearvo. Ostopäätös on siis tehtävä huolella ja harkiten – toisaalta koruun on luvallista hieman rakastua jopa siltä istumalta.

Niitä kaikkein suurenmoisimpia koruja ei välttämättä kuitenkaan voi valita valmiista kuvastoista, vaan niitä tulee tarjolle silloin, kun on niiden aika syystä tai toisesta vaihtaa omistajaa. Pidätpä siroista kultakoruista, loistavista timanteista, värikkäistä jalokivistä tai juurevista pronssikoruista, Huutokauppa Helanderilla on kuukausittain tarjolla runsas valikoima vintage-koruja.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

Kuvien korut on myyty Huutokauppa Helanderilla. Hinnat ovat kokonaishintoja kuluineen.

Kolme erinomaista syytä valita vintage-koru!

 1. Vintage-koru on yksilöllinen

Huutokaupassa on tarjolla runsaasti uniikkikoruja. Etenkin sadan vuoden takaisissa art deco -koruissa on kerrassaan upeita, kekseliäitä yksityiskohtia, joissa eri materiaaleja on hyödynnetty mestarillisesti. Jos taas olet valinnut suosikkisi esimerkiksi jostakin tietystä suomalaisen suunnittelijan mallistosta, myös niitä tulee kauttamme säännöllisesti tarjolle.

2. Vintage-korun hinta-laatusuhde on erinomainen

Kauniin timanttisormuksen voi usein hankkia huutokaupasta murto-osalla uuden kustannuksista. Tämä johtuu siitä, että vintage-korujen arvo määräytyy ensisijaisesti materiaaliensa, ei enää kalliiden suunnittelu- ja valmistuskustannustensa mukaan. Samasta syystä vintage-koru on myös arvonsa säilyttävä sijoitus, kun taas uusi koru menettää arvostaan tavallisesti vähintään puolet heti liikkeestä lähtiessä.

3. Vintage-koru kaunistuu ajan myötä

Patina antaa persoonallista kauneutta, joka uudelta esineeltä puuttuu. Pronssikorujen sisältämä kupari tuo niihin merenvihreitä sävyjä, hopean pinta taas tummuu lähes mustaa peiliä muistuttavaksi. Vaikka korujen pitäminen puhtaana on tärkeää, kaikkia iän tuomia muutoksia ei ole lainkaan tarpeellista häivyttää.

Korujen ostaminen huutokaupasta on turvallista, sillä ne ovat asiantuntijoiden tarkastamia. Ostaminen on myös helppoa ja hauskaa, ja mikäli olet ensikertalainen, huutokaupassa neuvotaan sinua mielelläne.ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HUUTOKAUPPA HELANDER

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset