Valitse lahjalistalle vintagea

Nykyään useimmat parit jakavat yhteisen kodin jo ennen naimisiinmenoaan, joten perinteisimmät häälahjat – jokapäiväisen arjen avuksi hankittavat taloustavarat – alkavat yhä enemmän jäädä historiaan. Tilalle ovat tulleet mm. erilaiset elämyslahjat kuten osallistuminen häämatkakassaan tai illallis-, kylpylä- ja siivouslahjakortit.

Niiden vaihtoehtona on arvonsa säilyttävä häälahja: ajaton vintage-design. Klassikot kaunistavat yhteistä kotia vielä vuosienkin päästä ja jäävät aikanaan myös jälkipolvien iloksi. Huutokauppa Helanderin tarjonta auttaa täyttämään persoonallisenkin häälahjalistan toiveet!

Suomalaiset design-klassikot

Suomalaisen muotoilun kultakausi sijoittuu sodan jälkeisille vuosikymmenille. Esimerkiksi Alvar ja Aino Aallon, Tapio Wirkkalan, Kaj Franckin, Timo Sarpanevan ja Ilmari Tapiovaaran kädenjälki vei nousevaa Suomea maailmalle. Kultakauden mestarien suunnittelemat sisustusesineet, valaisimet ja huonekalut ovat erinomainen alku kokoelmalle, jota on tulevina vuosina tarkoitus yhdessä kartuttaa esimerkiksi huutokaupoista ja antiikkiliikkeistä tehtyjen löytöjen avulla.

Vintage-astiastot

Monien Suomessa toimineiden lasi- ja posliinitehtaiden klassikkoastiastojen äärellä on sukupolvi toisensa jälkeen viettänyt juhlapyhiään ja merkkipäiviään. Nykyään moni keräilee esimerkiksi omien isovanhempiensa kodista tuttua astia-, aterin- tai viinilasisarjaa, joka on poistunut tuotannosta ehkä jo viisi vuosikymmentä aiemmin. Häälahjalista on paras mahdollinen kanava välittää tietoa omasta keräilykohteesta eteenpäin.

Sormukset ja huomenlahjat

Uuden avioliiton solmimiseen liittyvillä koruilla on mittaamaton tunnearvo. Monia suurenmoisia sormuksia ei kuitenkaan voi valita valmiista kuvastoista, vaan niitä tulee tarjolle silloin, kun on niiden aika syystä tai toisesta vaihtaa omistajaa. Myös laadukas vintage-kello on upea lahja, joka korujen tapaan vain paranee ikääntyessään, sillä patina antaa sille persoonallista kauneutta, joka uudelta esineeltä puuttuu.

Korujen, design-esineistön ja astiastojen ostaminen Huutokauppa Helanderilta on helppoa ja turvallista, sillä ne ovat asiantuntijoiden tarkastamia. Mikäli olet ensikertalainen, neuvomme sinua mielellämme. Tervetuloa Helanderille!


Kuvien esineet on myyty Huutokauppa Helanderilla. Hinnat ovat kokonaishintoja kuluineen. Kuvat Aki Syrjäläinen ja Erkki Laine.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HUUTOKAUPPA HELANDER

Jaa juttu