Uusi sovellus vähentää sormusahdinkoa

Kohinoor Sormus-app

Puhelin on jo maksukortti, kanta-asiakaskortti ja pysäköintiautomaatti. Nyt kännykällä voi myös sovittaa suomalaisen, 100-vuotisjuhlavuottaan viettävän Kultakeskuksen Kohinoor-sormuksia. 

Digitalisaatio on osa 100-vuotiaan Kultakeskuksen toimintaa. 

Sovelluksen käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Ensin otetaan kuva sormuskädestä. Tämän jälkeen selataan eri sormusvaihtoehtoja ja mieleistä mallia voi virtuaalisesti sovittaa omaan sormussormeen.


Virtuaalisovituksen jälkeen kuvan voi tallentaa itselleen tai vaikkapa jakaa kaasolle toista mielipidettä varten. Kuvaa voi käyttää myös lahjavihjeenä kumppanille tai kysyä suuremman ryhmän mielipidettä sosiaalisessa mediassa.

– Toki sormuksia ostetaan myös omaksi iloksi, aina ei tarvita erityistä syytä tai juhlaa. Kohinoor-sovelluksen avulla on helppo pohtia miten uusi sormus sopii nykyisten sormusten, rannekellon tai rannerenkaan kanssa, Kultakeskuksen Jani Appelberg vinkkaa.

– Sovellus on juhlavuotenamme osoitus siitä, että 100-vuotiaanakin Kultakeskus on täysillä mukana tässä ajassa. Digiratkaisuilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme ajasta ja paikasta riippumatta. Mistä sitä tietää, ehkä sovelluksemme ansiosta jopa muutama sormuskahnauskin on vältetty, i Appelberg hymyilee.

Kaiken se kestää, mutta ei väärää sormusta

Läpi elämän kestävän vihkisormuksen valinnassa on paljon pelissä. Moni avioliittoon astuva pohtii ahdistumiseen saakka sormuksen mallia, materiaalia sekä timantin kokoa. Vihkisormus kun voi olla yksi elämän kalleimmista koruhankinnoista eikä kukaan halua sen menevän pieleen. Digitalisaatio auttaa tässäkin pulmassa. Kultakeskus lupaa vähentää sormusahdinkoa uudella Kohinoor-sovelluksella.

Kotisohvalla vihkisormuksen sovittelu on rennompaa. Sormuskahnauksen välttämiseen tarvitaan vain kännykkä ja sormussovellus. Viikonloppuna rennon päivän ja hyvän ruuan jälkeen on mukava sovitella sormusunelmia ensin kotona kaikessa rauhassa. Sovelluksen avulla löytyy helposti myös lähin kultasepänliike, johon voi mennä sovittamaan unelmaansa.
 
Mobiilisovelluksesta löytyvät kaikki suosituimmat Kohinoor-mallit kuvien, tuotetietojen ja suositushintojen kera. Ilmainen Kohinoor-app on ladattavissa Anroid- ja iOS-laitteille sovelluskaupoista. Lisätietoa sovelluksesta löydät: kohinoor.fi/kohinoor-app/

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset