Upeat plus-koon Callista-morsiuspuvut – katso video!

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Upeat plus-koon Callista-morsiuspuvut – katso video!

Upeat plus-koon Callista-morsiuspuvut – katso video!

Callista on erityisesti muodokkaille morsiamille suunniteltu hääpukumallisto. Katso videolta, miten Sydänkävyn Pirjo Koskinen ja Häät-lehden Kaarina Korventaka tutustuvat upeaan Callista-mallistoon.

Kanadalainen Callista-malliston puvut on suunniteltu varta vasten 42–56-kokoisille naisille. Puvuissa on muita hääpukumallistoja parempi rakenne, joka tukee isojen naisten vartaloiden muotoja ja korostaa parhaita piirteitä. Nyörityksellä istuvuus voidaan säätää täydelliseksi. Samalla kun laadukas rakenne tukee vartalon kurveja kauniisti, puvut ovat muodikkaan siroja, kevyitä ja naisellisia.

Upeat plus-koon Callista-morsiuspuvut – katso video!

Turkulaisen Sydänkävyn omistaja Pirjo Koskinen löysi malliston eurooppalaisille hääpukuostajille suunnatuilta The London Bridal Show -hääpukumessuilta maaliskuussa 2014, ja vakuuttui malliston istuvuudesta ja sopivuudesta plus-koon morsiamille heti ensi näkemältä.

Callista-malliston 2015 hääpuvut ovat nyt saapuneet Sydänkäpyyn Turkuun. Plus-koon morsiuspukua etsivän kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä Sydänkäpyyn ja varata oma sovitusaika hyvissä ajoin ennen hääpäivää. Jos oikea koko tai värivaihtoehto päädytään tilaamaan tehtaalta, pitää toimitusaikaa varata noin 4–6 kuukautta.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä SYDÄNKÄPY

Muokattu: 12.11.2018