Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Upea Hotelli Haikon Kartano – vaativan hääparin valinta

Upea Hotelli Haikon Kartano – vaativan hääparin valinta

Hotelli Haikon Kartano on suomalainen, luotettava perheyritys, joka sijaitsee Porvoossa - vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Autolla saapuville on käytössä iso, ilmainen pysäköintialue.

Hotelli Haikon Kartano tarjoaa romanttisen kartanomiljöön, upeita merenranta-maisemia, hyvin hoidetun puistoalueen sekä aurinkoista palvelua.

Historiallisessa Kartanossa on kaksi suurta, upeaa ravintolasalia sekä useita viehättäviä kabinetteja. Kartanossa kohtaat tsaarinajan kiireettömän tunnelman ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä.

Haikossa herkutellaan klassiseen kartanotyyliin ja juhlapalvelumme on mielellään apuna valittaessa sopivaa ateriakokonaisuutta häävieraille. Kartanon menuihin sovitetaan uutuudet ja sesonkien parhaat herkut, mutta kaikista tärkeintä on hääparin omat toiveet!

Upea Hotelli Haikon Kartano – vaativan hääparin valinta

Kartanon puistoon valmistui upea merenrantahuvila Villa Haikko juhla- ja kokouskäyttöön vuonna 2007. Vaaleasävyinen huvila Villa Haikko  on yksi Suomen suosituimpia täyden palvelun hääpaikkoja. Häävaraus kannattaa tehdä ajoissa, jotta saa varmasti toivomansa hääpäivän! Historiallinen, arvokas juhlatila löytyy myös Kartanon päärakennuksesta: Romanov-sali on ykkösvalinta historian havinaa rakastavan hääparin juhlapaikaksi.

Upea Hotelli Haikon Kartano – vaativan hääparin valinta

Kaunis kartanopuisto on omiaan hääkuvaukseen ja puutarhassa sijaitseva vihkipaviljonki tai Kartanon Keltainen salonki ovat vaihtoehtoisia vihkipaikkoja kirkolle ja maistraatille.

Upea Hotelli Haikon Kartano – vaativan hääparin valinta

Hääyö tai hääpäivä Haikon Kartanossa

Romanttinen Haikon Kartano on vertaansa vailla, kun etsitään sopivaa ympäristöä hääyön viettoon. Kartanon huoneet ja aulatilat remontoitiin perusteellisesti ja otettiin käyttöön keväällä 2013. Ylelliset, uudistetut kartanohuoneet tarjoavat yksilöllisen pakopaikan arjesta myös hääpäivän viettäjille. Kylpylän HyvänOlon altaat ja saunat ovat suunniteltu aikuisille rentoutumiseen, ja allasosaston käyttö sisältyy majoittuvien hotellivieraiden huonehintaan.

Kartanohotellissa sijaitsee kaikkiaan 24 hotellihuonetta (4 sviittiä, 5 Imperial-huonetta ja 15 Classic-huonetta) ja Kylpylähotellissa lisäksi 199 huonetta (2 Junior-sviittiä). Voit varata kerralla vaikka kaikki kartanon 24 huonetta hääparin ja häävieraiden käyttöön! Häävieraat voivat viihtyä häissä niin kauan kuin haluavat, kun yöpyminen järjestyy vain kivenheiton päässä juhlatilasta.

Butler-service sisältyy kartanoyöpymiseen – suuren maailman tyyliin! Muista varata myös huonehuomiot esim. ruusuja, suklaata tai kuohuviiniä. Maistuisiko ylellinen samppanja-aamiainen kahdelle? Unelmien aamupala tarjoillaan Kartanon sviitteihin ja Imperial-huoneisiin erillisestä tilauksesta ja sopii hyvin hääpareille ja merkkipäivää viettäville. Tämä on myös mainio häälahjaidea!

Polttarit Haikossa

Lähipiiri, ystävät ja sukulaiset hoitavat useimmiten polttarijärjestelyt, yleensä erikseen sulhaselle ja morsiamelle. Joskus hääpari toivoo yhteisiä juhlia, jotka voivat hillityimmilllään olla yhteinen illallinen suvulle ja ystäville ennen hääpäivää.

Frisbeegolf kartanon puistossa on sopiva ja edullinen aktiviteetti isollekin ryhmälle. Eleganttiin tyyliin sopii hyvin kaunistava hoitohetki tai hemmottelupäivä kylpylässä. Haikossa on myös mahdollisuus kokea huippukylmä elämys -110 asteen pakkasessa. Erilaiset kauneushoidot, hieronnat, kunnon testaukset ovat oleellinen osa Haikon tarjontaa.

Suurempikin seurue mahtuu viettämään rentoa saunailtaa merenrannalla Rantasaunassa tai Tupasaunassa lämpöisen paljun kera. Saunalla voi nauttia ystävien seurasta ja löylyn lämmöstä, takkatulen loisteesta ja ihanasta iltapalasta omalla porukalla.

Upea Hotelli Haikon Kartano – vaativan hääparin valinta

Kylpylän yksityissauna antaa mahdollisuuden nauttia kylpylän palveluista omassa rauhassa. Päivän välipalat ja suun kostukkeet saa kätevästi tilattua ennakkoon saunatiloihin.

Saunomisen jälkeen morsiamen on aika saada erikoishemmottelua: meikkiopastusta koko ryhmälle tai morsiamen oma kaunistautumishetki meikkistudiossamme.

Miehiseenkin makuun löytyy monenlaista polttariohjelmaa. Kartanon kuuluisa kokkikoulu ei jätä ketään kylmäksi. Keittiömestarin opissa kuka vain voi löytää sisäisen master chefinsä. Ne huimapäät, jotka haluavat itse pyytää saaliinsa, karauttavat merelle ja saaristoon kalareissulle.

Mitä ikinä polttariporukka tekeekään, parasta on ilo, ystävyys ja yhdessäolo. Se, että tehdään yhdessä onnellisia muistoja, jotka säilyvät läpi elämän.

Upea Hotelli Haikon Kartano – vaativan hääparin valinta

Muokattu: 16.9.2020