Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Unelmoitko häistä ulkomailla?

Unelmoitko häistä ulkomailla?

Haluatko järjestää unelmiesi häät ulkomailla? Miksi mennä merta edemmäs kalaan, kun naapurimaamme Viro tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja häille.

Hääjärjestelyissä Virossa sinua auttaa Est-Event. Se on suomalainen tapahtuma-alan dynaaminen asiantuntijayritys, joka luo ikimuistoisia ja asiakkaidensa näköisiä tilaisuuksia.

­ – Monesti asiakkailla on omia kokonaisvaltaisia visioita, mutta sopivien tapahtumapaikkojen ja luotettavien yhteistyökumppaneiden löytäminen on hankalaa. Joskus myös kielitaidon tai tapatuntemuksen puutteet voivat kostautua yllättävinä kustannuksina, yrittäjänä toimiva Kersti Angelvirta toteaa.

Virossa syntynyt, Suomessa 25 vuotta asunut Angelvirta on tapahtuma-alan rautainen ammattilainen, joka tuntee Viron monipuolisen palvelutarjonnan, ja pystyy siten laajan kumppaniverkostonsa kanssa tarjoamaan Suomen tutuista kuvioista poikkeavia uusia ja omaperäisiä ratkaisuja.

– Viro on täynnä ainutlaatuisia tapahtumapaikkoja ja tasokasta ohjelmaa, Angelvirta vakuuttaa, ja heittää ilmaan muutaman esimerkin. – Miltä kuulostaisi esimerkiksi polttarit kelluvalla saunalautalla, henkeäsalpaavat häät yksityisellä saarella tai vaikka ylelliset häät idyllisessä Kõuen kartanossa?

Unelmoitko häistä ulkomailla?

Häät tuulimyllyjen ja kalastajakylien Muhun saarella

Est-Event järjesti unohtumattomat hääjuhlat Triinille ja Kasparille idyllisellä Muhun saarella.

– Morsiamen toiveesta juhliin haettiin perinteistä ja intiimiä tunnelmaa, joka näkyi lopulta niin maalaisromantiikkaa huokuvassa paikkavalinnassa, luomutarjoiluissa kuin morsiusparin vaatetuksessakin, kertoo juhlajärjestelyistä vastannut Angelvirta.

– Tiukasta aikataulusta huolimatta mistään ei tingitty, vain turhasta luovuttiin.

Tapahtumapaikaksi valikoitui kodikkuutta henkivä Nami Namaste -kalastajatila, joka emäntä on Sikke Sumari. Vihkiminen puolestaan tapahtui Muhun vanhassa kappelissa, josta tuoreen avioparin ensimmäinen yhteinen matka juhlapaikkaan taittui tandemilla pyöräillen, saaren perinteitä kunnioittaen.

Katso Häiden koristelu: Rustiikki & Vintage -digilehdestä lisää kuvia Triinin ja Kasparin häistä.

Kuvat Mait Jüriado / M&J STUDIOS

Unelmoitko häistä ulkomailla?

ARTIKKELI ON MAINOSSIÄLTÖÄ, yhteistyössä EST-EVENT

Muokattu: 20.5.2019