Unelmien hääpuku edullisemmin

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Unelmien hääpuku edullisemmin

Suomalaisen hääpukumallisto Victoria & Vincentin mekon löytäneet morsiamet levittävät somessa ilosanaa upeista puvuistaan. He ovat huomanneet, että useimmissa kansainvälisissä mallistoissa aivan vastaavien pukujen hinnat ovat useita satoja euroja kalliimmat ja ovat innoissaan Victoria & Vincentin löydettyään.


Morsianten välinen puskaradio on toiminut niin tehokkaasti, että Victoria & Vincent voi pitää mainosbudjettinsa todella pienenä ja antaa hyödyn takaisin morsiamille edullisina hintoina. Näin Victoria & Vincent voi tarjota korkealaatuisia hääpukuja alle 1000 euron hintaluokassa, ja edullisen hintansa puolesta ne ovat lähes kaikkien morsianten ulottuvilla.


Lähimmän Victoria & Vincent -jälleenmyyjän luona voit itse tuntea pukujen korkeatasoisen laadun ja istuvuuden. Löydät varmasti oman suosikkisi kukkarolle ystävälliseen hintaan!


Jos kiinnostuit siitä, miten Victoria & Vincent pystyy pitämään pukujensa hinnan alle 1000 eurossa, lue aiheesta heidän sivuiltaan.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VICTORIA & VINCENT

Muokattu: 10.12.2018