Tulppaani-sormus syntyy yhteistyöllä ja huikealla käsityötaidolla

Tulppaani-sormus syntyy saumattomalla yhteistyöllä ja huikealla käsityötaidolla

Tamperelainen Kultasepät Andreasen on kultaseppä Reijo Andreasenin perustama, jo yli 30 vuotta alalla toiminut kultasepänliike, jonka tiloissa toimivat myymälä sekä kultasepänpaja.

Nykyisin liikkeen toiseksi pääsepäksi Reijon rinnalle on astunut hänen poikansa Jussi Andreasen, joka vastaa kultasepäntöiden lisäksi korujen suunnittelupuolesta. Liike sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Hämeenkatu 30:ssä Hämeenpuiston päädyssä.

Andreasen on keskittynyt myymään omaa vihki- ja kihlasormusmallistoaan, jonka vahvuus on mallien sovellettavuus asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tulppaani-sormus syntyy saumattomalla yhteistyöllä ja huikealla käsityötaidolla

Koruissa skandinaavista klassista ja ajatonta estetiikkaa

Pajatiloissa Reijo, Jussi sekä kolme seppää valmistavat sormukset, uniikkityöt ja korjaustyöt aina alusta loppuun asti. Kultasepät Andreasenin palveluihin kuuluvat lisäksi myös helmenpunonta ja kaiverruspalvelut.

Andreasenin sormusmallistossa yhdistyvät skandinaavinen klassinen ja ajaton estetiikka nykypäivän muotoiluun. Laatu ja aikaa kestävät mallit ovat Andreasenin kultaseppien mielestä vihkisormuksen tärkeimpiä ominaisuuksia. Siksipä sepät käyttävät koruissaan aina tarkoin valikoituja laadukkaita materiaaleja, timantteja ja jalokiviä.

Sormustilaukset valmistetaan aina tilauskohtaisesti ja asiakkaan mittojen mukaisesti, jolloin onnistuu myös erilaisten pienten muutosten teko malleihin.

Andreasen valmistaa myös uniikkikoruja, jotka suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä, ammattimaisen sepän ammattitaidolla.

Katso videolta, kuinka Kultasepät Andreasenin pajalla Tulppaani-sormus syntyy saumattoman yhteistyön ja huikean käsityötaidon avulla.

Kultasepät Andreasen Oy

Hämeenkatu 30, Tampere
Puhelin: (03) 223 9488
Sähköposti: myynti@andreasen.fi
www.andreasen.fi/

KUUKAUDEN KORUNTEKIJÄ -VIDEOARTIKKELI JULKAISTAAN YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN KULTASEPPIEN LIITON KANSSA.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset