Tulppaani-sormuksessa hentoa eleganssia modernille morsiamelle

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Tulppaani-sormuksessa hentoa eleganssia modernille morsiamelle

Tulppaani-sormuksessa hentoa eleganssia modernille morsiamelle

Reijo Andreasen suunnitteli Tulppaanin vihkisormukseksi modernille morsiamelle, joka hakee klassisen kaunista sormusta persoonallisilla yksityiskohdilla.

– Haluan suunnitella klassisia, aikaa kestäviä malleja jotka sopivat suomalaiseen makuun, kertoo Reijo Andreasen.

– Pienet persoonalliset yksityiskohdat ja klassinen esteettisyys tulevat suunnittelussa etusijalla, Reijo jatkaa.

Tulppaani-sormuksen suunnittelun taustalla oli ajatus saada hentoa ja kukkamaista ilmettä timanttien istutukseen, jotta timantti näyttäisi olevan kuin kukan keskusta. Timanttien istutuksesta haluttiin siis muotoilla kaunis yksityiskohta, jonka tehtävänä on timantin paikallaan pitämisen lisäksi toimia korun katseenvangitsijana.

Tulppaani-sormuksessa hentoa eleganssia modernille morsiamelle

Sormusta on mahdollista muunnella asiakkaalle sopivaksi ja sitä on saatavilla laajassa hintaskaalassa, jotta se istuu mahdollisimman monen malliin ihastuneen budjettiin.

Tänä päivänä Tulppaani-mallia on olemassa seitsemällä eri variaatiolla, joista jokainen voi löytää itselleen sopivan vaihtoehdon.

Tulppaani on mallistomme suosituin sormusmalli, ja valmistamme sitä keltakullasta, valkokullasta, punakullasta, platinasta ja palladiumista.

Olemme saaneet mallista paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, moni on esimerkiksi ihastellut etukäteen mallia netissä, lehtimainoksissa tai tuttavan sormessa ennen liikkeessämme käyntiä.

 

KUUKAUDEN KORU -ARTIKKELI JULKAISTAAN YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN KULTASEPPIEN LIITON KANSSA.

Muokattu: 9.4.2024