Tule Häämessuille netissä 22.–24.5.2020

Häämessut netissä 22.–24.5.2020

Poikkeusolot ja tapahtuma-alan ahdinko haastoivat viisihenkisen Häät-tiimin miettimään, mitä he voisivat tehdä häiden siirtymisen kanssa tuskailevien hääparien ja hääalalla toimivien yritysten hyväksi nopeasti ja digitaalisesti.
 
– Häistä unelmointi ei ole loppunut, ja halusimme kannustaa hääsuunnitelmien jatkamista jotain aivan uudella tavalla. Ideoita punnittaessa syntyi suunnitelma netissä toteutettavasta häätapahtumasta, Häämessut netissä -tapahtuman tuottaja ja Häät-lehden & Häät.fi:n päätoimittaja ja yrittäjä Sari Yli-Salomäki kertoo.
 
Tuomme hääiloa kotioloihin järjestämällä kolmipäiväiset digitaaliset häämessut toukokuun lopulla. Koko messuohjelma on ilmainen ja tarkoitettu inspiraatioksi kaikille, jotka haaveilevat häistä ja joutuvat nykytilanteen takia viettämään päivät kotonaan. Ohjelma tulee sisältämään muun muassa livelähetyksiä kotistudiolta, kansainvälisten häämuotinäytösten striimausta, askarteluohjeita ja haastatteluja. Messuvieraat voivat napata ostoskoriin mielenkiintoisia messutuotteita ja vertailla messutarjouksia, ja samalla ostoksillaan ja mielenkiinnollaan osoittaa tukeaan suomalaisia hääyrittäjiä kohtaan kotisohvaltasi käsin. Palvelun nettisivuille odotetaan vähintään 10.000 uniikkia kävijää viikonlopun aikana.

Tutustu tapahtumaan

Digiloikka on tekeillä myös hääalalla

– Hääparien tarpeita palvelevat yritykset ovat perustaneet tänä keväänä verkkokauppoja ennätystahdilla, ja halusimme tarjota hääpareille mahdollisuuden löytää uusia mielenkiintoisia tuotteita ja palveluita netistä, Sari Yli-Salomäki taustoittaa.
Messutuotteet ja -tarjoukset julkaistaan messujen avautuessa perjantaina 22.5., mutta vihjeitä mukana olevista yrityksistä ja tarjonnasta sekä ohjelmasta päivitetään tapahtuman nettipalveluun ja somekanaviin messujen lähestyessä.

Hääpareja kosiskeleville yrityksille kynnys osallistua tapahtumaan on erittäin matala, sillä messupaikkoja voi ostaa alkaen reilulla 50 eurolla.

Lisätietoa yrityksille

Hääsisältöä tuotetaan vastuullisesti

Häämessut netissä on myös jatkumo Häät-median pyrkimyksille toimia erikoismediana mahdollisimman vastuullisesti. Häät-mediatuotteilla on Avainlippu-tunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta, ja vuoden 2020 alusta lukien toiminnan ja tuotteiden hiilijalanjälki on hyvitetty yhteistyössä suomalaisen Puunin kanssa.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut