TriLogia-mallistosta hääpuku, jolle on käyttöä hääpäivän jälkeenkin

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

TriLogia-mallistosta hääpuku, jolle on käyttöä hääpäivän jälkeen

TriLogia-mallistosta hääpuku, jolle on käyttöä hääpäivän jälkeenkin

Juuri julkaistu TriLogia-hääpukumallisto haluaa antaa morsiamelle aivan uudenlaisen mahdollisuuden toimia itse oman pukunsa designerina sekä helpon tavan hyödyntää hääpukua myöhemmässä käytössä. TriLogian taustalta löytyy pitkän linjan hääammattilaiset Nina Röntynen, joka on Ninka-merkin juhla-asusteiden valmistaja ja asiantuntija, sekä tamperelaisen Twiztin ateljeetaituri Marika Mansikkamäki.

TriLogia on kokonaan Suomessa suunniteltu ja valmistettu hää- ja juhlapukumallisto. Mallisto perustuu monikäyttöisyyteen, ja se muuntautuu helposti morsiamen tarpeiden mukaan hänen omaksi morsiuslookiksi. Tärkeä yksityiskohta on se, että mallistosta koottua hääpukua ja sen osasia on helppo käyttää uudelleen, vaikka osana bisnespukeutumista.

– Puku muuntautuu tarpeidesi mukaan helposti myös jatkokäyttöä ajatellen. Kahdeksan vaatetta, kolme värivaihtoehtoa ja monia yhdistelmävaihtoehtoja sekä korut kokoelmasta viimeistelevät persoonallisen tyylisi, kuvailee Marika Mansikkamäki.

TriLogia-mallistosta hääpuku, jolle on käyttöä hääpäivän jälkeenkin

Mallisto pitää sisällään kaikkiaan viisi erilaista yläosaa, kolme erilaista alaosaa, kahdeksan erilaista hiuskoristetta, kuusi erilaista korua ja tulossa on myös vyöt. Malliston osia vapaasti yhdistellemällä saa aikaan mitä erilaisempia kokonaisuuksia. TriLogia valmistetaan aina tilauksesta mittojen mukaan.

Laadukkaat materiaalit ja persoonallisuus

Monikäyttöisyyttä on tuettu valitsemalla laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät käyttöä ja ovat helppoja huoltaa. Kaikki polyesterikankaat ovat sähköistymättömiä ja väljästi kaavoitettuja, joten ne eivät hiosta.

– Inspiraationa TriLogiaan meillä on ollut italialaisten ateljeiden uusi, huoleton ja romanttinen morsiustyyli. Muovinen kiilto on vaihdettu mukavuuteen ja mahdollisuuksiin käyttää pukua arjessa juhlan jälkeen. Ninkan vintage–tyyliset korut sopivat saumattomasti tyyliin ja suunnittelu on vienyt mennessään molemmat, kertoo Marika Mansikkamäki.

– Tärkeitä arvoja meille TriLogia-malliston suunnittelussa ovat olleet kotimaisuus, hyvät ja laadukkaat materiaalit, persoonallisuus ja monikäyttöisyys, kuvailee Nina Rönty.

TriLogia-mallistoa varten Mansikkamäki ja Rönty yhdistivät voimansa ja kokemuksensa. Nina Röntynen on luotsannut Ninka-verkkokauppaa vuodesta 2011, sekä suunnittelee että toteuttaa Ninkan uniikkikorut kotimaisena käsityönä. Twiztin Marika Mansikkamäellä on 15 vuoden kokemus morsiuspukujen valmistuksesta.

Tutustu Trilogia-mallistoon Ninkan verkkokaupassa

Kuvat Atte Tanner

Muokattu: 23.8.2017