Top 5 hääpaikat lähellä Helsinkiä

Top 5 hääpaikat lähellä Helsinkiä

Häät maaseudulla, mutta kuitenkin lähellä Helsinkiä? Mitä jos viettäisit häät Länsi-Uudellamaalla?

Länsi-Uudellamaalla halutaan palvella juuri Sinua kunnialla alusta loppuun! Ravintolat ja pitopalvelut tarjoilevat loistavia makuelämyksiä, joiden raaka-aineet tuotetaan itse tai tulevat lähiseuduilta. Länsi-Uudellamaalla lähi- ja luomuruoka ovatkin suuressa arvostuksessa.

Häitä voi viettää idyllisessä ruukkikylässä, kauniissa kartanossa tai vaikka kylpylässä. Länsi-Uudenmaan luonto on kaunis niin kesällä kuin talvellakin ja useammassa paikassa voikin häitään viettää mihin vuoden aikaan tahansa!

Top 5 hääpaikat lähellä Helsinkiä

1. Calliola, Snappertuna Raasepori

Kauniin saaristolaismaiseman keskellä sijaitsee Calliola. Calliolaan voi saapua joko autolla tai veneellä. Miltä kuulostaisi hääparin näyttävä saapuminen purjeveneellä tai vesitasolla? Calliola on erinomainen paikka niin talvi- kuin kesähäillekin! Callilolassa toteutetaan myös erikoisempiakin toiveita!

Calliolan menut on suunniteltu moneen makuun ja niitä voi muokata hääparin toiveiden mukaan. Ruoka valmistetaan alusta alkaen Callilolan keittiössä ja raaka-aineet tuotetaan pääasiallisesti Raaseporin lähialueilta.

Top 5 hääpaikat lähellä Helsinkiä

2. Mustion Linna, Mustio Raasepori

Mustion Linnassa vietät idylliset häät kauniissa ympäristössä. Mustion Linnaan on valmistumassa kesällä 2017 Juhlapaviljonki, jolloin Mustion Linna pystyy palvelemaan entistäkin paremmin hääseuruettanne.

Mustion Linnan on tunnettu erinomaisesta ruuasta ja se pyrkii hankkimaan raaka-aineensa paikallisilta tuottajilta.

Top 5 hääpaikat lähellä Helsinkiä

3. Tytyrin kaivosmuseo, Lohja

Tytyrissä vietät taatusti erilaiset häät! Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydessä kiven sisällä? Tällaista paikkaa et löydä toista Suomesta!

Tytyri-saliin voit tilata haluamasi pitopalvelun, jolle löytyy oma apukeittiö. Tytyri-salista löytyy myös äänentoistolaitteet sekä AV-laitteet. Saliin mahtuu 80 vierasta sekä bändi. Sali ei itsessään vaadi erikoisempaa koristelua. Esimerkiksi kynttilöillä saa luotua häihin sopivaa tunnelmaa.

Top 5 hääpaikat lähellä Helsinkiä

4. Fiskars Village Puimala, Pohja Raasepori

Fiskarsissa oleva Puimala on varattavissa toukokuun puolesta välistä syyskuun puoleen väliin. Puimalaa on uudistettu vuonna 2016 ja nyt siellä on uusittu lattia, kookkaat valoluukut sekä hieno säädettävä valaistus.

Puimala ihastuttaa rustiikkisuudellaan ja sen tila on muunneltavissa väliseinillä, esimerkiksi intiimimpiä tilaisuuksia varten. Fiskarsin ruukkikylä häiden ympäristönä tuo häihin oman romanttisen tunnelmansa.

Top 5 hääpaikat lähellä Helsinkiä

5. Hotel Sea Front, Tammisaari Raasepori

Hotel Sea Frontissa voit juhlistaa hääpäivää auringonlaskussa. Pohjanlahden äärellä sijaitsevaan hotelliin hääpari voi saapua tyylikkäästi moottoriveneellä.

Hotel Sea Frontin ammattitaitoinen henkilökunta suunnittelee kanssasi juhlien menun, jonka raaka-aineet ovat lähellä tuotettuja. Hääseurue voi yöpyä Hotel Sea Frontissa ja hääparillekin on oma romanttinen huone.

Muita mainitsemisen arvoisia hääpaikkoja Länsi-Uudellamaalla ovat:

Hangossa sijaitseva Hotel Regatta on loistavan sijaintinsa vuoksi oivallinen paikka häiden viettoon. Hyvänä lisänä heiltä löytyy vuosimallin 1955 Citroën Traction Avant, jolla he voivat huolehtia hääparin kuljetuksesta.

Kylpylähotelli Päiväkumpua Karjalohjalla on paljon kehuttu sen hyvästä ruuasta. Tänne mahtuu myös majoittumaan isompikin hääseurue. Maisemat Lohjanjärven rannalla ovat myös upeat. Päiväkummussa voi myös rentoutua SPA:ssa ennen juhlia tai vaikka juhlien jälkeisenä päivänä!

Kisakallion rantamakasiini tarjoaa hyvät puitteet hääjuhlille. Juhlijoilla on suora näköyhteys kauniiseen järvimaisemaan ja yöpyäkin voi Kisakallion huoneistohotellissa Lohjalla.

Martinpihan kodikas ympäristö luo upeat puitteet häiden järjestämiseen. Martinpiha Lohjalla sopii hyvin myös isompienkin juhlien pitoon ja juhlaväki voi myös yöpyä paikan päällä.

Miltä kuulostaisi häät viinitilalla, tuhansien omenapuiden ympäröimänä? Tämän mahdollistaa lohjalainen Alitalon Viinitila!


Kuvat ylinnä Philipp Schreyer, muut juhlapaikkojen

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta