Tillander-vihkisormusten kauneus syntyy tinkimättömästä laadusta

Tillander vihkisormukset

Unelmoitteko sormuksista, jotka symboloivat yhteistä taipalettanne niin myötä- kuin vastoinkäymisissä? Sormuksista, jotka ovat yhtä uniikkeja kuin yhteinen polkunne?

Kihla- ja vihkisormukset kertovat aina tarinan ihmisistä ja rakkaudesta, joka kietoo heitä yhteen. Tämän tarinan kannattaa aloittaa Tillanderilla. Asiantuntevan henkilökunnan opastuksella pääsette suunnittelemaan sitä juuri teille tärkeää sormusta. Pieni putiikkimme Helsingin ydinkeskustassa on mitä tunnelmallisin paikka alkutalven hämärässä. Romanttisen illan voi aloittaa tekemällä kimaltavia ostoksia Tillanderilla.

Tillander vihkisormukset

Oy Tillander Ab on Tillanderin perinteiden aito jatkaja. Tillanderin kultasepänpaja aloitti toimintansa tsaarien Pietarissa vuonna 1860, jolloin siellä vaikuttivat maailman arvostetuimmat kultasepät. Näitä perinteitä vaalien Oy Tillander Ab edustaa korkealaatuista suomalaista kulta- ja hopeasepäntyötä parhaimmillaan.

Puolentoista vuosisadan ammattitaito, asiantuntemus, korkealuokkaiset materiaalit ja taiteellinen huippumuotoilu yhdistettynä nykyaikaiseen valmistustekniikkaan synnyttävät aidon Tillander-tuotteen, jonka kauneus syntyy laadusta.

Kihla- ja vihkisormus täydentävät toisiaan

Vihkisormuksen ostaminen on usein pitkä prosessi, ja siihen sisältyy paljon harkintaa. Meiltä löytyy runsas valikoima malleja jokaiseen makuun, myös miehille. Nykyään on tavallista valita kihla- ja vihkisormukset siten, että ne täydentävät toisiaan. Suosituin yhdistelmä naisille on yksikivinen solitääri ja sen vierellä rivisormus. Miehet puolestaan usein valitsevat hillitympiä sileitä vaihtoehtoja.

Tillander vihkisormukset

Tillander Red Label Lilian Halo. Timantit yhteensä 0.316 ct wsi.

Oy Tillander Ab:n käyttämä kulta on 18k kierrätyskultaa, eli se sisältää vähintään 750 promillea puhdasta kultaa. Kultaseoksemme ja valmistustapamme varmistavat tuotteiden kestävyyden. Oy Tillander Ab:n tuotteet ovat hyvin kestäviä. Valkokullasta on viime vuosina tullut erittäin muodikasta ja suosio näyttää vain jatkuvan.

Valkokulta täydentääkin timantin loistoa hyvin kauniisti. Keltakulta on ollut aina Suomessa erittäin suosittua. Maailmalla keltakulta tekee paluuta trendikkäänä vaihtoehtona. Oy Tillander Ab:n käyttämä punakullan sävy on hyvin kaunis kupariin vivahtava sävy ja sen suosio on kasvanut vahvasti kellomuodin myötä.

Oy Tillander Ab:n seppien ammattitaito myös näkyy platinan työstämisessä. Platina on oiva vaihtoehto vihki-ja timanttisomuksen muodostukseen. Se on kova ja kestävä materiaali, korumetallien kuningas. Platinakorujen muodostaminen vaatii sepältä taitoa ja kärsivällisyyttä. Tillanderilla valmistamme kaikki mallistomme tuotteemme ja uniikkikorut myös platinasta.  

Tillander vihkisormukset

Kaunis koru tuo esiin timanttien kauneuden ja säihkeen

Timanttien käsittely vaatii taitoa ja kykyä arvostaa niiden luonnetta. Tillanderin kultasepät osaavat tuoda esille timanttien kaiken kauneuden ja säihkeen. Miljardeja vuosia sitten syntyneiden jalokivien laatuun ja arvoon vaikuttavat karaattipaino, puhtaus, väri ja hionta.

Oy Tillander Ab käyttää puhtausluokaltaan VS:ää ja väriltään H-timantteja. Myös värikivien käyttö on lisääntynyt vihki-ja kihlasormuksissa. Esimerkiksi syvänsininen safiiri on ollut kysytty prinsessa Dianan, nykyään Cambridgen herttuatar Catherinen sormuksen tyyliin.

Halo-sirmus Tillander

Historioitsien mukaan egyptiläiset aloittivat vihkisormus perinteen, joka on kestänyt tähän päivään saakka. Egyptiläiset uskoivat ympyrän olevan ikuisen rakkauden symboli. Egyptiläisetkin jo pitivät sormusta vasemman käden nimettömässä. He uskoivat, että kyseisessä sormessa oli verisuoni, joka oli suoraan yhteydessä sydämeen.

Oy Tillander Ab:n sormusten työstö mahdollistaa sen, että sormukset ovat saumattomia. Sormuksen täydellinen saumaton ympyrä täyttää tämänäkin päivänä ikuisen rakkauden symbolin kriteerit.

Tälläisen sormuksen voi teille valmistaa Oy Tillander Ab.

Tillander vihkisormukset

Tillander-vihkisormus 091. Solitääri platinaa tai valkokultaa. Kuvassa 0.50 ct Hvs1 3 x Excellent GIA. Makuulla Tillander-vihkisormus 484, jossa timantit 7x 0.10ct wvs.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset