Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Tillander-vihkisormusten kauneus syntyy tinkimättömästä laadusta

Tillander vihkisormukset

Unelmoitteko sormuksista, jotka symboloivat yhteistä taipalettanne niin myötä- kuin vastoinkäymisissä? Sormuksista, jotka ovat yhtä uniikkeja kuin yhteinen polkunne?

Kihla- ja vihkisormukset kertovat aina tarinan ihmisistä ja rakkaudesta, joka kietoo heitä yhteen. Tämän tarinan kannattaa aloittaa Tillanderilla. Asiantuntevan henkilökunnan opastuksella pääsette suunnittelemaan sitä juuri teille tärkeää sormusta. Pieni putiikkimme Helsingin ydinkeskustassa on mitä tunnelmallisin paikka alkutalven hämärässä. Romanttisen illan voi aloittaa tekemällä kimaltavia ostoksia Tillanderilla.

Tillander vihkisormukset

Oy Tillander Ab on Tillanderin perinteiden aito jatkaja. Tillanderin kultasepänpaja aloitti toimintansa tsaarien Pietarissa vuonna 1860, jolloin siellä vaikuttivat maailman arvostetuimmat kultasepät. Näitä perinteitä vaalien Oy Tillander Ab edustaa korkealaatuista suomalaista kulta- ja hopeasepäntyötä parhaimmillaan.

Puolentoista vuosisadan ammattitaito, asiantuntemus, korkealuokkaiset materiaalit ja taiteellinen huippumuotoilu yhdistettynä nykyaikaiseen valmistustekniikkaan synnyttävät aidon Tillander-tuotteen, jonka kauneus syntyy laadusta.

Kihla- ja vihkisormus täydentävät toisiaan

Vihkisormuksen ostaminen on usein pitkä prosessi, ja siihen sisältyy paljon harkintaa. Meiltä löytyy runsas valikoima malleja jokaiseen makuun, myös miehille. Nykyään on tavallista valita kihla- ja vihkisormukset siten, että ne täydentävät toisiaan. Suosituin yhdistelmä naisille on yksikivinen solitääri ja sen vierellä rivisormus. Miehet puolestaan usein valitsevat hillitympiä sileitä vaihtoehtoja.

Tillander vihkisormukset

Tillander Red Label Lilian Halo. Timantit yhteensä 0.316 ct wsi.

Oy Tillander Ab:n käyttämä kulta on 18k kierrätyskultaa, eli se sisältää vähintään 750 promillea puhdasta kultaa. Kultaseoksemme ja valmistustapamme varmistavat tuotteiden kestävyyden. Oy Tillander Ab:n tuotteet ovat hyvin kestäviä. Valkokullasta on viime vuosina tullut erittäin muodikasta ja suosio näyttää vain jatkuvan.

Valkokulta täydentääkin timantin loistoa hyvin kauniisti. Keltakulta on ollut aina Suomessa erittäin suosittua. Maailmalla keltakulta tekee paluuta trendikkäänä vaihtoehtona. Oy Tillander Ab:n käyttämä punakullan sävy on hyvin kaunis kupariin vivahtava sävy ja sen suosio on kasvanut vahvasti kellomuodin myötä.

Oy Tillander Ab:n seppien ammattitaito myös näkyy platinan työstämisessä. Platina on oiva vaihtoehto vihki-ja timanttisomuksen muodostukseen. Se on kova ja kestävä materiaali, korumetallien kuningas. Platinakorujen muodostaminen vaatii sepältä taitoa ja kärsivällisyyttä. Tillanderilla valmistamme kaikki mallistomme tuotteemme ja uniikkikorut myös platinasta.  

Tillander vihkisormukset

Kaunis koru tuo esiin timanttien kauneuden ja säihkeen

Timanttien käsittely vaatii taitoa ja kykyä arvostaa niiden luonnetta. Tillanderin kultasepät osaavat tuoda esille timanttien kaiken kauneuden ja säihkeen. Miljardeja vuosia sitten syntyneiden jalokivien laatuun ja arvoon vaikuttavat karaattipaino, puhtaus, väri ja hionta.

Oy Tillander Ab käyttää puhtausluokaltaan VS:ää ja väriltään H-timantteja. Myös värikivien käyttö on lisääntynyt vihki-ja kihlasormuksissa. Esimerkiksi syvänsininen safiiri on ollut kysytty prinsessa Dianan, nykyään Cambridgen herttuatar Catherinen sormuksen tyyliin.

Halo-sirmus Tillander

Historioitsien mukaan egyptiläiset aloittivat vihkisormus perinteen, joka on kestänyt tähän päivään saakka. Egyptiläiset uskoivat ympyrän olevan ikuisen rakkauden symboli. Egyptiläisetkin jo pitivät sormusta vasemman käden nimettömässä. He uskoivat, että kyseisessä sormessa oli verisuoni, joka oli suoraan yhteydessä sydämeen.

Oy Tillander Ab:n sormusten työstö mahdollistaa sen, että sormukset ovat saumattomia. Sormuksen täydellinen saumaton ympyrä täyttää tämänäkin päivänä ikuisen rakkauden symbolin kriteerit.

Tälläisen sormuksen voi teille valmistaa Oy Tillander Ab.

Tillander vihkisormukset

Tillander-vihkisormus 091. Solitääri platinaa tai valkokultaa. Kuvassa 0.50 ct Hvs1 3 x Excellent GIA. Makuulla Tillander-vihkisormus 484, jossa timantit 7x 0.10ct wvs.

Muokattu: 15.5.2024

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024