Testattaisiinko vihkisormuksia kotisohvalla?

Kohinoor-app mobiilisovellus

Kultakeskus on lanseerannut uuden mobiilisovelluksen, jonka avulla morsian pääsee sovittamaan timattisormuksia kotisohvalla.

Kohinoor-app nimellä kulkeva mobiilisovellus toimii uudenlaisena sormuskuvastona, mutta hyödyn lisäksi sovelluksessa on myös leikkisämpi elementti. Käyttäjä pääsee myös sovittamaan timanttisormuksia. Ensin otetaan kuva omasta kädestään, johon appin avulla virtuaalisormusta on helppo sovittaa. Kun se oikean sormus on löydyttynyt sovituskuvan voi jakaa ystävälle, rakkaalle tai sosiaaliseen mediaan sopivan saatetekstin kera tai tallentaa puhelimeen inspiraatioksi ja kultasepänliikkeessä vierailua varten.

Mobiilisovelluksesta löytyvät kaikki suosituimmat Kohinoor-mallit kuvien, tuotetietojen ja suositushintojen kera. Ilmainen Kohinoor-app on ladattavissa Anroid- ja iOS-laitteille sovelluskaupoista.

Jälleenmyyjät löytyvät myös sovelluksesta

Kun kyse on timanttisormuksen kaltaisesta tärkeästä hankinnasta, tarve kohtaamiselle ammattitaitoisen myyjän kanssa ei ole kadonnut mihinkään. Mobiilisovelluksen tavoitteena on madaltaa kynnystä vierailla kultasepänliikkeessä. Suosikkimallien tiedot ovat tallennettuna omaan puhelimeen ja jälleenmyyjien yhteystiedot ovat helposti saatavilla sovelluksesta. Sovelluksesta löytyy valittu jälleenmyyjät, jotka tarjoavat parhaan palvelun ja kattavimman Kohinoor-valikoiman.

Lisätietoa sovelluksesta löydät: kohinoor.fi/kohinoor-app/

Kurkkaa videolta kuinka kätevästi Kohinoor-app toimii

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset