Tee itse juhlakampaus: näyttävä niskanuttura nopeasti

Tee itse juhlakampaus: näyttävä niskanuttura nopeasti

Juhliin tai häihin lähtijä pyöräyttää Mariela Sarkiman ohjeilla näyttävän ja trendikkään juhlakampauksen vaikka kotikylppärissä. Hän pyöräytti Suvi Tiilikaiselle näyttävän juhlakampauksen. Tämän helpon juhlakampauksen tekemiseen Mariela tarvitsi ositusklipsin, hiuslenkin, pinnejä, tupeerausharjan, piikkikamman ja joustavapitoista hiuslakkaa.

Katso videolta kuinka Mariela loihtii näyttävän juhlakampauksen!

Tee juhlakampaus näin!

1. Erota niskasta noin kämmenen levyinen osio, kiinnitä päällihiukset pois tieltä, ja sido niskaosio napakalle poninhännälle.

2. Tupeeraa poninhäntä tuuheaksi tupeerausharjan avulla. Suihkaise hiusten pintaan ohut kerros lakkaa, jos hiuksesi ovat liukkaat, eivätkä tupeeraannu helposti.

3. Kiepauta tupeeratusta poninhännästä niskaan nutturamytty. Kiinnitä se napakasti pinneillä, jotka työnnät hiuspohjaa pitkin kohti ponnarin kiinnityskohtaa. Uppota pinnit nutturaan niin, etteivät ne litistä sitä.

4. Kiinnitä hiusten päälliosa ja pois tieltä. Tee auki olevista sivuhiuksista kaksi saparoa, jotka kiepautat pötköiksi. Tuo pötköt yksi kerrallaan takaraivolle, ja kiinnitä ne pinneillä napakasti hiuspohjaan niskanutturan yläpuolelle.

5. Kieputtele ja solmi latvoja osioissa, jolloin kampaus alkaa muodostua. Niskanuttura toimii ”neulatyynynä”johon voit kiinnitellä kieputuksia. Käytä hiuslakkaa apuna pintahiusten siistimisessä.

6. Vapauta päälliosan hiukset ja kiepauta ne yhtenä pötkönä taaksepäin. Kiinnitä pötkö napakasti takaraivolle pinneillä. Tee latvoihin kieputtelua kuten vaiheessa 5.

7. Tarkasta lopuksi, että kampaus on mahdollisimman tukeva. Kiinnitä niskavillat pystypinneillä ja viimeistele hiusten pinta hiuskiinteellä.
 

Kuva ja video Sokos Emotion

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus