Täydellisesti omaa vartaloa imarteleva hääpuku nostaa itsetunnon taivaisiin

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Täydellisesti omaa vartaloa imarteleva hääpuku nostaa itsetunnon taivaisiin

Talvimorsian ja hevonen Valkoinen kreivitär

Kuva Anette Sundström Photography

Täydellisesti omaa vartaloa imarteleva hääpuku täräyttää itsetunnon taivaisiin. Anna ammattilaisten olla apuna unelman toteuttamisessa.
 
Naps, silitysraudat päälle. Sukellus mekkojen keskelle. Tätä yhtä kesän morsian on tulossa pian uudelleen sovittamaan. Johanna Nieminen valmistelee puvun varmoin ottein ja nostaa sen kauniisti odottamaan. Ihan hetken kuluttua unelmien mekko puetaan omistajansa päälle.

Asiakkaalle tuo hetki on tunteilla täyteen ladattu, kauan odotettu tapahtuma. Kun vihdoin näkee itsensä peilistä täydellisesti istuva puku päällään, voi jo kuvitella hääpäivän liikuttavan tunnelman. Parasta on kuitenkin se, että itsensä kanssa on ihan mahdottoman upea olla!  

Kymmenen upeaa vuotta

Johanna Nieminen ja Johanna Pohjanmies ovat ylpeitä itsestään, syystäkin. He loivat Valkoisen Kreivittären kahdestaan visioonsa luottaen. Vaateala oli molemmille tuttu koulutuksen ja silloisten töiden perusteella, mutta hääpuvut olivat uusi aluevaltaus. Rohkeat naiset ottivat yrityksen hoitaakseen ja juhlivat nyt 10. toimintavuottaan.

Johannat myöntävät, että matkalla on ollut järisyttäviä haasteita, mutta mitään muutakaan he eivät näe itsensä tekevän. Viime vuodesta oli tulossa ennätysvuosi, mutta korona veti kaiken uusiksi. Kekseliäät naiset eivät kuitenkaan ole jääneet paikoilleen vaan tehneet kaikkensa toteuttaakseen asiakkaidensa unelmia.

Tällä hetkellä Valkoisen Kreivittären Johannat unelmoivat sivuliikkeestä. Heille oman intuition kuunteleminen on aina ollut ensiarvoisen tärkeää. Sen pohjalta tehdään myös suuria päätöksiä. 

– Valitsemme puvut aina omaa intuitiotamme kuunnellen. Emme osta mitään, mistä emme kumpikaan pidä. Vuosien kokemus on tuonut meille varmuutta oman itsemme kuuntelemiseen.

Valkoinen kreivitär talvimorsian ja hevonen

Kuva Anette Sundström Photography

Ammattilaisten huomassa

Valkoisesssa Kreivittäressä on nähty ja tunnettu lukuisten morsianten reaktiot, kun ylle sujahtaa se oikea puku. Tuohon hetkeen tiivistyy se, miksi Johannat työtään tekevät.

Jokainen morsian on erilainen ja jokaiselle löytyy kaunis ja oikea puku. Aina sellaista ole valmiina tangossa odottamassa.

– Silloin tehdään muutoksia tai tilataan eri koko. Näissä tilanteissa kannattaa luottaa ihmiseen, joka on tehnyt tätä työkseen vuosia. Olemme nähneet kaiken mallisia vartaloita ja ne kaikki ovat juuri täydellisiä! Missään nimessä itseään ei kannata hävetä pukuostoksille lähtiessään.

morsian hääpuvun sovitus Hääpukuliike Valkoinen kreivitär Porvoo

Sinä saat puvun sädehtimään

Valkoisessa Kreivittäressä voi olla täysin oma itsensä. Johannat ottavat kyllä kopin toiveista ja ideoista. He toivovat myös, että asiakas olisi avoin ja rehellinen. Heistä onkin vuosien saatossa muovautunut mielettömiä ihmistuntijoita, jotka tietävät millaiset leikkaukset mekossa sopivat kenellekin.

– Vaikka mielessä olisi ollut tietty malli, kannattaa pitää kaikki vaihtoehdot avoimina. Osaamme ehdottaa sopivia pukuja ja kertoa, jos meidän mielestämme joku toinen malli sopisi paremmin.

Sovituskokemuksen tulisikin olla rento ja iloinen hetki, jossa toiseen voi täysin luottaa.

– Ensin puvut olivat se tärkein asia meille. Sittemmin asiakkaista on kyllä tullut se suola. Sillä se ihminen, joka puvun sisällä on, saa sen elämään, Johanna Pohjanmies toteaa.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VALKOINEN KREIVITÄR

Työryhmä talvisten hääinspiraatiokuvien takana

Mekko Valkoinen Kreivitär

Kuvat Anette Sundström Photography 

Teksti Tanja Hakala, Häät-media

Kukat Henriettan kukat - Henriettas blommor

Hiukset Kika Packalen-Kippilä, Hairbesties

Meikki Karoliina Sundström, Meikkipussi

Malli ja viitta Julia Lindh-Paukkonen, Bohemiashop

Hevonen Porvoon ratsutalli

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2021.

Muokattu: 11.11.2021