Täydellisen hääpuvun resepti

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Täydellisen hääpuvun resepti

morsian sovittamassa hääpuku peilin ääressä

Häämekkojen sovittelu saa morsiamen valmistautumisessa hääpäivään suuren osan. Zazabella tarjoilee elämykselle täydelliset puitteet tyylikkäässä Kaarinan myymälässään ja viidessä muussa kaupungissa.

Ovikello soi, morsiamen vatsanpohjassa kihelmöi. Ovi aukeaa suoraan suureen Zazabella-myymälään, jonka jokaisessa suunnassa on kauniisti aseteltuja juhla- ja hääpukuja, kenkiä sekä asusteita.

Tänään on tärkeä päivä. Morsiamen päämääränä on löytää itselleen juuri se oikea puku. Se, jonka tuoksun ja tunteen hän tulee muistamaan ikuisesti. Askel askeleelta avulias myyjä opastaa asiakkaan tyylikkääseen sovitustilaan, jota ympäröi huikean kaunis kattaus morsiuspukuja.

Kaarinan Zazabella on Suomen ehdottomasti suurin hääpukuliike, ja sen myymälän sovitustilan viimeistelevät upea sisustus, valoisa miljöö ja huikean ilmavat tilat. Täällä on ihana tunnelmoida yksin tai makutuomareiden kanssa, katsella itseään peilistä ja viettää ikimuistoisia hetkiä sekä tietysti lähteä kotiin unelmien puvun kanssa.

"Täällä on ihana tunnelmoida yksin tai makutuomareiden kanssa."

Oma säihkyvä mallisto

Myymäläpäällikkö Viivi Ho kertoo, että useiden kansainvälisten merkkien lisäksi he ovat hyvin ylpeitä omasta laajasta Dazzling-mallistostaan. Eikä ihme. Taitavat suunnittelijat luovat mallit ottaen huomioon juuri suomalaisten vaatimukset sekä tyylin, ja ne valmistetaan yrityksen omassa Kiinan-tehtaassa.

– Meille on kunnia-asia, että olemme perustaneet juuri Kiinassa laadukkaan tehtaan Dazzlingia varten. Vierailemme itse usein tehtaalla, ja tiivis yhteydenpito on tärkeä osa tätä yhteistyötä. Tällä tavoin saamme tarjottua asiakkaillemme juhla- ja hääpukuja kaikkiin vartalomalleihin ja kukkaroihin sopien.

Nopeat toimitusajat ovat Zazabellan valtti. Dazzling-malliston puvun voi saada itselleen jopa parissa viikossa, useimmiten 6-10 viikossa. 

Dazzling on Zazabellan oma juhla- ja hääpukumerkki, jonka myymälöitä löytyy kuudesta eri kaupungista.

Suomen suurin hää- ja juhlapukuliike Zazabella on luonut Suomeen myös tanssipukujen trendiä jo vuodesta 2009. Tuolloin prom-kulttuuri rantautui Suomeen amerikkalaisten vaikutuksesta.

Täydellisiä onnen hetkiä

Oman mallistonsa lisäksi Zazabella myy lukuisia tunnettuja merkkejä. Allure Bridalsista, jonka pukuja Suomessa myy vain Zazabella, löytyy monta eri alamallistoa, joten moni morsian onkin valinnut juuri tämän merkin mekon itselleen.

Nyt suosiotaan ovat nostaneet boheemit mallit, jotka kiinnostavat varsinkin rohkeita ja oman tyylinsä tarkasti tuntevia naisia.

– Yksi suosikeista tällä hetkellä on myös crepe-kankainen hääpuku, joka on sensuelli, vartalonmyötäinen ja yksinkertaisen hienostunut. Useimmiten tällaisissa mekoissa on takaosassa erilaisia kauniita yksityiskohtia, Viivi Ho kuvailee.

Viivi on nähnyt urallaan lukuisia onnen hetkiä morsianten löytäessä juuri heille sopivan mekon. Nuo hetket ovat hänellekin aina sykähdyttäviä.

– Meille on tärkeää, että asiakas löytäisi ensimmäisellä sovituskerralla sen täydellisen yksilön. Siksi pidämme saatavilla aina laajan valikoiman kaikissa hinta- ja kokoluokissa.

Teksti Tanja Hakala

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä ZAZABELLA

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2022.


Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.

Muokattu: 27.1.2022