Täydellinen häämatka yhdistelemällä erilaisia toiveita

Apollomatkat Kreikka

Häämatkakohdetta valitessa lähtökohtana pitäisi olla vain ja ainoastaan hääparin omat toiveet. Häämatkan ei myöskään pitäisi olla kompromissi. Häämatkaan on nykyään helppo yhdistää kahdenlaisia toiveita.

Voitte etsiä kohteita ja matkapaketteja, joissa rento rantaloma romanttisessa bungalowissa ja kaupunkimatka tai eksoottinen aktiiviloma ovat helposti yhdistettävissä toisiinsa.

Sulkekaa siis silmät ja kuvitelkaa itsenne unelmien häämatkakohteeseen. Antakaa haaveille lupa toteutua ja poimikaa näistä trendaavista kohteista omat suosikkinne.

Täydellinen häämatka löytyy Apollomatkojen valikoimista

Kreikka on loistava kohde kesän 2022 häämatkoja suunnitteleville, sillä tarjolla on loputtomasti mahdollisuuksia omannäköiseen häämatkaan. 

Yhdistelmäloma kannattaa valita silloin, kun lomaa on pari viikkoa ja haluatte kokea kaksi erilaista kohdetta.

Kaksi viikkoa, kaksi kohdetta

Miten olisi toinen viikko Pargan kuvankauniiden rantojen ja ihanien ravintoloiden äärellä ja toinen viikko Zagorian huikeiden vuoristomaisemien ja luontoelämysten keskellä?

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE SUUREMPANA


Tai miltä kuulostaisi ylellinen viikko Santorinin auringonlaskujen lumoa ja toinen viikko pienen ja pittoreskin Paroksen romanttisilla kujilla ja pienillä rannoilla?

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE SUUREMPANA

Ylellisiä hotelleja rentoutumiseen 

Kun suunnitelmissa on viikon matka, kannattaa panostaa hotelliin. Kreikasta löytyy huikeita hotellihelmiä häämatkalaisille. Suosikkeja ovat hotellit, joista voit varata huoneen omalla altaalla. Esimerkiksi näissä hotelleissa ovat puitteet kohdallaan: 

1. Sivota Diamond, Sivota
Sivotan pieni kalastajakylä kutsuu nauttimaan ihanista illallisista ja romanttisista kävelyistä. Hotelli Sivota Diamondin bungaloweissa lomapäivät sujuvat oman uima-altaan äärellä.

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE SUUREMPANA

2. Lesante Blu Exclusive Beach Resort, Zakynthos
Zakynthoksen kauniilta saarelta löytyy ylellinen hotelli vain aikuisille. Deluxe-sviitit ovat kuin tehty häämatkaan – huoneista on pääsy omalle uima-altaalle ja sisätiloissa on suuri jacuzzi.

Apollomatkat Keikka Lesante Blue

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä APOLLOMATKAT

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2021.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka