Tapahtuma-ammattilainen Nina Ehrsam toteuttaa miljoonahäitä Kalifornian ytimessä

Kun tunnettu kalifornialainen julkkishääsuunnittelija Kevin Lee saa häätoimeksiantoja, pyörivät budjetit sadoissa tuhansissa tai miljoonissa dollareissa. Hääviikonlopun lähestyessä Leen tuotantotiimiin kuuluva suomalaistaustainen Nina Ehrsam rientää paikalle toteuttamaan oman tarkkaan määritellyn roolinsa hulppeissa hääjuhlatuotannoissa.

Kun Hollywoodin kirkkaimpiin ohjaajanimiin lukeutuva Quentin Tarantino vietti häitään, juhlajärjestelyjen kulisseissa työskenteli myös San Josessa asuva Nina Ehrsam.

– Vaikka rahaa olisikin käytettävissä enemmän, julkkisten hääsuunnitelmissa ja elämässä on läsnä samat ilot ja murheet kuin muillakin, on Nina huomannut.

Nina Ehrsam ja Sari Yli-Salomäki

Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja hääsuunnittelija Nina Ehrsam tapasivat kesäkuussa 2019 San Franciscossa.

Into työskennellä häiden ja tapahtumien tuotannoissa kumpuaa Nina Ehrsamin 2000-luvulla Yhdysvalloissa hankkimasta yliopistokoulutuksesta tapahtuma-alalle sekä luovien kykyjen ihailusta.

– On inspiroivaa nähdä, miten luovat ihmiset loihtivat upeita fantasioita ja tarinoita kukilla ja muilla elementeillä, myös hääsuunnittelijaksi ja -stylistiksi erikoistunut Nina hehkuttaa.
– Sain ensikosketuksen alaan työskennellessäni kalifornialaisessa tapahtumapalveluja tarjonneessa resort-hotellissa. Sieltä urani on jatkunut muun muassa projektikoordinaattorina Googlella ja Kevin Leen avustajana häätuotannoissa.

Persialaiset häät Kaliforniassa – vihkiminen

Nina Ehrsam seuraa myös Suomen hääskeneä aktiivisesti. Hän taustoittaa ajatuksiaan suomeksi blogissaan Ruusuinen Hetki ja elokuussa 2019 Suomessa piipahtaessaan hän koordinoi styled shoot -kuvaukset kotikonnuillaan Savonlinnassa yhdessä ympärilleen keräämänsä suomalaisen työryhmän kanssa.

– Suomella olisi potentiaalia vaikka mihin! Nina miettii. Miksei tämä upea luonto ja maamme historialliset miljööt voisi toimia kulissina ulkomailla vietettäville häille siinä missä esimerkiksi destination wedding -hääboomin kokenut Islanti, Nina ideoi.

Persialaiset häät Kaliforniassa

Nina Ehrsam oli loihtimassa valkoisin kukin koristeltuja persialaishäitä lähellä San Diegoa Kaliforniassa keväällä 2019.

Jaa juttu