Taianomaiset häät Koluveren linnassa

Koluveren linna Viro

Kuvankaunis luonto, maaginen tunnelma ja juhlatilana linna. Voisiko unelma hääjuhlasta muuttua vielä paremmaksi?

Haluaisitko juhlistaa hääpäivää historiallisen upeassa miljöössä? Koluveren linna Virossa on tähän tarkoitukseen täydellinen. Linna on rakennettu 1300-luvulla, ja se sijaitsee läntisellä Kullamaalla Koluveren kylässä Virossa. Koko linna on hiljattain remontoitu vanhaa kunnioittaen.

Koluveren linnan sali
Koluveren linnan sali
Koluveren linna Viro

Mykistävän kaunis linna

Tallinnasta perille kertyy matkaa on noin 80 kilometriä. Parhaiten perille pääsee omalla tai vuokra-autolla, mutta Koluvere järjestää myös kuljetuksia toiveiden mukaan vaikka koko hääseurueelle.


Linna on ollut kuuluisien sukujen ja valloittajien käytössä. Sittemmin koko linna on tehty uudelleen. Kunnostustöiden ensimmäinen vaihe päättyi vuonna 2012. Nyt uusittuina ovat myös ravintola ja saunatilat. Korjaustyöt on tehty vanhaa kunnioittaen niin, että linnan autenttinen henki on säilynyt.

Vihkiminen pyöreässä tornissa

Linnan suurimpaan saliin mahtuu 75 ihmistä silloin, kun paikalla on livebändi. Muutoin tilaa on hyvin sadalle hengelle. Pieneen saliin mahtuu 35 juhlijaa. Erikseen upeasta linnasta löytyvät sauna, sikari- ja biljardihuone sekä pieni kirjasto.

Upea pihapiiri on omiaan ulkoilmavihkimiselle ja hääjuhlalle. Vihkiminen voidaan suorittaa myös puistoalueella ja pyöreän tornin pienessä, kolmannen kerroksen salissa.

Koluveren linna Viro
Koluveren linna Viro

Koko linna vain teille

Juhlaväki voi majoittua linnan kauniissa huoneissa. Saatavilla on yhteensä 24 huonetta, joiden joukossa on sekä kahden hengen huoneita että sviittejä. Koluvere toimiikin täydellisenä juhlapaikkana niin isoille kuin pienille juhlille. Häitä, ja muita juhlia varten, linna on vain teidän käytössänne, samoin kuin koko linnan miljöö. Yksityisyys on näin ollen taattua.

Koluveren linna Viro
Koluveren linna Viro
Koluveren linna Viro

Täyden palvelun häät

Satumaiset linnahäät onnistuvat sujuvasti ilman stressiä, sillä paikan päältä saa kaiken tarvittavan. Toivomuksissa on rajana oikeastaan vain mielikuvitus. Linnan pihamaalla on todistettu upeaa ilotulitusta ja hääpari on saapunut juhlien keskelle kauniilla hevoskyydillä.

Koluveren henkilökunta on paikalla juuri teitä varten. Siksi juhlan järjestäminen Suomesta käsin on sujuvaa ja helppoa. Juhlapaikka tekee yhteistyötä kahden eri catering-yrityksen kanssa ja alkoholit tulevat suoraan linnan omasta kellarista.

Koluveren linna Viro

Jaa juttu