Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häiden suunnitteluopas

Kenties Suomen rohkein hääpalvelu? Tämä kolmikko tekee villeimmätkin hääunelmat todeksi

Kun järjestää häitä kerran elämässään, niin miksei hyppäisi suoraan nauttimisen puolelle? Katselisi, miten omat toiveet tulevat eläviksi ammattilaisten käsissä. Kolmen rohkean ja luovan naisen supertiimin kanssa tämä on mahdollista, sillä he loihtivat jokaisesta hääjuhlasta uniikin ja näyttävän.

Kuva Like2capture.com

Virge (vas.), Laura ja Heddy edustivat Rakkaudella. Yhdessä. Hääalan ammattilaisten gaalassa marraskuussa 2022 Helsingissä.

Valokuvaaja, hääsuunnittelija ja floristi samassa paketissa

Olipa tyylinne mikä tahansa, kaikki onnistuu takuuvarmasti. Floreen floristi Heddy, Decorate and Celebraten hääsuunnittelija Laura ja valokuvaaja Virge Vahtra seuraavat tarkasti häämaailman trendejä unohtamatta klassisia elementtejä. Kaiken keskiössä on lopulta hääpari ja heidän mieltymyksensä.

Heddy, Laura ja Virge huomasivat asuvansa lähellä toisiaan ja ensitapaamisen jälkeen he yhdistivät voimansa. Heddy Aljaksen upeat, jopa vuoden kestävät kukat yhdessä Laura Rüübergin somistustaitojen ja Virge Vahtran valokuvauksen kanssa loivat Suomeen jotain ennennäkemätöntä. Sana alkoi kiiriä huikealla vauhdilla ja tähän mennessä kolmikon kädenjälkeä on nähty niin yksityisjuhlissa kuin televisio-ohjelmissa.

– Meille suurin ilo on katsella hääparin nauttivan päivästään. Samalla kaasot, bestmanit ja vanhemmat saavat mahdollisuuden juhlia ja keskittyä hetkeen hermoilematta aikatauluista tai koristeluista. Oman elämän tärkeiden ihmisten kannattaa antaa nauttia päivästä ilman vastuuta, mikäli vain mahdollista.

kattaus

Kuva Virge Vahtra Photography

Unelmoi mistä tahansa – hääjuhla all inclusive -palveluna

Floree, Decorate and Celebrate sekä Virge Vahtra Photography loihtivat lumoavia ja mieleenpainuvia häitä rautaisella ammattitaidolla. All inclusive -palvelun lisäksi heiltä saa tilattua minkä tahansa osa-alueen omaan hääjuhlaan.

– Olemme rohkeita kokeilemaan kaikkea uutta ja erilaista, mikään ei ole meille liian suuri haaste. Meillä on töissä aina hauskaa ja etsimme luovia, upeita ratkaisuja joka tilanteeseen, Laura mainitsee.

halloween decorate

Kuva Virge Vahtra Photography

Mikäli mielit häihin jotain täysin perinteistä poikkeavaa, elämyksellinen hääkuvaus voisi olla täydellinen valinta. Mitä jos siis toteuttaisitte hääkuvauksen täysin rajoja rikkovalla tavalla?

Kestävät hääkukat jokaisena vuodenaikana

Floree tuo juhlaan hääkukat, jotka kestävät jopa vuoden. Kukkia voi ostaa omaksi tai vuokrata. Mahdollista on käyttää myös tavallisia kukkia ja kasveja. Decorate and Celebrate tarjoaa hääsuunnittelua, juhlakoristeita ja somistuspalvelua. Virge Vahtra Photography taltioi juhlan jokaisen tärkeän hetken ikuiseksi muistoksi.

– Yhdessä pääsee aina paljon kauemmas. Voimme tiimityönä tarjota pareille parhaat ratkaisut hyvällä hinnalla, Heddy kertoo.

Decorate

Kuva Virge Vahtra Photography

Anna häiden suunnittelu ammattilaisille

Tärkeintä kaikille on se, että he pystyvät helpottamaan asiakkaitaan juhlasuunnittelussa.

– Haluamme luoda visuaalisesti kauniit ja toimivat ratkaisut.  Tarjoamme kokonaisen palvelun, jotta pari säästäisi rahaa ja aikaa. Autamme hääpäivän koristelussa ja puramme kaiken seuraavana päivänä. Somistamme vuokratuotteilla tai asiakkaan omia koristeita käyttäen, Laura selventää.

Hääparin ei tarvitse siis kilpailuttaa lukuista eri yritystä vaan Lauran, Heddyn ja Virgen kautta saa kaiken juhlan liittyvän yhteistyökumppanien ansiosta.

Rohkeat värit hääsomistuksessa

Heddy, Virge ja Laura ovat kotoisin Virosta, mutta asuneet Suomessa jo vuosia. Jokaisen kanssa pystyy asioimaan hyvin suomeksi ja myös englanniksi.

– Viron juhlakulttuurissa on suuri ero verrattuna Suomeen. Olemme tottuneet tekemään vähän näyttävämpiä somistuksia, käyttämään paljon vuokratuotteita ja rohkeita värejä. Me erotumme muista myös sillä, että tarjoamme aitojen ja pitkäkestoisten kukkien vuokrausta. Floreen kukat eivät mene roskiin seuraavana päivänä vaan niitä voi vuokrata yhä uudelleen.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat Virge Vahtra Photography ja Like2capture.com

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ YHTEISTYÖSSÄ, FLOREE, DECORATE AND CELEBRATE sekä VIRGE VAHTRA PHOTOGRAPHY

Muokattu: 24.1.2023

Lue lisää samasta aiheesta

Mistä aloittaa häiden suunnittelu?

Häiden järjestämiseen liittyy paljon muistettavia yksityiskohtia ja morsiusparin kesken tehtäviä pää...

Ilmainen ja muokattava häiden muistilista löytyy Häät.fistä

Kun kaipaat häidesi suunnittelun tueksi hääsuunnittelu listaa, muistilistaa tai to do -suunnitelmaa,...

Laske hääbudjetti helposti ja nopeasti Häät.fissä

Häiden rahamenot aiheuttavat usein pään vaivaa, siksipä Häät.fin häiden suunnittelutyökaluissa on il...

Häävieraslistan hallitseminen on yksinkertaista Häät.fissä

Mihin ihmeeseen alan kerätä häiden vieraslistaa? Häät.fissä on vieraslista-työkalu, jonka avulla lu...

Aloita häiden suunnittelu ottamalla maksuttomat häiden suunnittelutyökalut käyttöön

Häät.fin häiden suunnittelutyökalujen avulla suunnittelet onnistuneet häät helposti. Käytössäsi on i...

Häät-blogiyhteisö

Häät-median koolle kutsuma blogiyhteisö toimi tammikuuhun 2024 asti.

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024