Kenties Suomen rohkein hääpalvelu? Tämä kolmikko tekee villeimmätkin hääunelmat todeksi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kenties Suomen rohkein hääpalvelu? Tämä kolmikko tekee villeimmätkin hääunelmat todeksi

Kun järjestää häitä kerran elämässään, niin miksei hyppäisi suoraan nauttimisen puolelle? Katselisi, miten omat toiveet tulevat eläviksi ammattilaisten käsissä. Kolmen rohkean ja luovan naisen supertiimin kanssa tämä on mahdollista, sillä he loihtivat jokaisesta hääjuhlasta uniikin ja näyttävän.

Kuva Like2capture.com

Virge (vas.), Laura ja Heddy edustivat Rakkaudella. Yhdessä. Hääalan ammattilaisten gaalassa marraskuussa 2022 Helsingissä.

Valokuvaaja, hääsuunnittelija ja floristi samassa paketissa

Olipa tyylinne mikä tahansa, kaikki onnistuu takuuvarmasti. Floreen floristi Heddy, Decorate and Celebraten hääsuunnittelija Laura ja valokuvaaja Virge Vahtra seuraavat tarkasti häämaailman trendejä unohtamatta klassisia elementtejä. Kaiken keskiössä on lopulta hääpari ja heidän mieltymyksensä.

Heddy, Laura ja Virge huomasivat asuvansa lähellä toisiaan ja ensitapaamisen jälkeen he yhdistivät voimansa. Heddy Aljaksen upeat, jopa vuoden kestävät kukat yhdessä Laura Rüübergin somistustaitojen ja Virge Vahtran valokuvauksen kanssa loivat Suomeen jotain ennennäkemätöntä. Sana alkoi kiiriä huikealla vauhdilla ja tähän mennessä kolmikon kädenjälkeä on nähty niin yksityisjuhlissa kuin televisio-ohjelmissa.

– Meille suurin ilo on katsella hääparin nauttivan päivästään. Samalla kaasot, bestmanit ja vanhemmat saavat mahdollisuuden juhlia ja keskittyä hetkeen hermoilematta aikatauluista tai koristeluista. Oman elämän tärkeiden ihmisten kannattaa antaa nauttia päivästä ilman vastuuta, mikäli vain mahdollista.

kattaus

Kuva Virge Vahtra Photography

Unelmoi mistä tahansa – hääjuhla all inclusive -palveluna

Floree, Decorate and Celebrate sekä Virge Vahtra Photography loihtivat lumoavia ja mieleenpainuvia häitä rautaisella ammattitaidolla. All inclusive -palvelun lisäksi heiltä saa tilattua minkä tahansa osa-alueen omaan hääjuhlaan.

– Olemme rohkeita kokeilemaan kaikkea uutta ja erilaista, mikään ei ole meille liian suuri haaste. Meillä on töissä aina hauskaa ja etsimme luovia, upeita ratkaisuja joka tilanteeseen, Laura mainitsee.

halloween decorate

Kuva Virge Vahtra Photography

Mikäli mielit häihin jotain täysin perinteistä poikkeavaa, elämyksellinen hääkuvaus voisi olla täydellinen valinta. Mitä jos siis toteuttaisitte hääkuvauksen täysin rajoja rikkovalla tavalla?

Kestävät hääkukat jokaisena vuodenaikana

Floree tuo juhlaan hääkukat, jotka kestävät jopa vuoden. Kukkia voi ostaa omaksi tai vuokrata. Mahdollista on käyttää myös tavallisia kukkia ja kasveja. Decorate and Celebrate tarjoaa hääsuunnittelua, juhlakoristeita ja somistuspalvelua. Virge Vahtra Photography taltioi juhlan jokaisen tärkeän hetken ikuiseksi muistoksi.

– Yhdessä pääsee aina paljon kauemmas. Voimme tiimityönä tarjota pareille parhaat ratkaisut hyvällä hinnalla, Heddy kertoo.

Decorate

Kuva Virge Vahtra Photography

Anna häiden suunnittelu ammattilaisille

Tärkeintä kaikille on se, että he pystyvät helpottamaan asiakkaitaan juhlasuunnittelussa.

– Haluamme luoda visuaalisesti kauniit ja toimivat ratkaisut.  Tarjoamme kokonaisen palvelun, jotta pari säästäisi rahaa ja aikaa. Autamme hääpäivän koristelussa ja puramme kaiken seuraavana päivänä. Somistamme vuokratuotteilla tai asiakkaan omia koristeita käyttäen, Laura selventää.

Hääparin ei tarvitse siis kilpailuttaa lukuista eri yritystä vaan Lauran, Heddyn ja Virgen kautta saa kaiken juhlan liittyvän yhteistyökumppanien ansiosta.

Rohkeat värit hääsomistuksessa

Heddy, Virge ja Laura ovat kotoisin Virosta, mutta asuneet Suomessa jo vuosia. Jokaisen kanssa pystyy asioimaan hyvin suomeksi ja myös englanniksi.

– Viron juhlakulttuurissa on suuri ero verrattuna Suomeen. Olemme tottuneet tekemään vähän näyttävämpiä somistuksia, käyttämään paljon vuokratuotteita ja rohkeita värejä. Me erotumme muista myös sillä, että tarjoamme aitojen ja pitkäkestoisten kukkien vuokrausta. Floreen kukat eivät mene roskiin seuraavana päivänä vaan niitä voi vuokrata yhä uudelleen.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat Virge Vahtra Photography ja Like2capture.com

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ YHTEISTYÖSSÄ, FLOREE, DECORATE AND CELEBRATE sekä VIRGE VAHTRA PHOTOGRAPHY

Muokattu: 24.1.2023